Ali Yavuz: Flex Life Studio Yatırımcılar İçin Fırsat

Ali Yavuz: Flex Life Studio Yatırımcılar İçin Fırsat

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life Studio'da inşaatın % 80'inin tamamladıklarını ve satışların da buna paralel olarak % 70 civarında seyrettiğini belirtti.

A+A-

Örnek dairenin tamamlanmasıyla birlikte yatırımcıların projeyi yerinde inceleme fırsatı bulduğunu kaydeden Yavuz, dairenin geniş iç hacmi, ferah yaşam alanı ve şık tasarımıyla yatırımcılardan tam not aldığını söyledi.

Ali Yavuz, “Yatırımcılar, konut satın almadan önce seçtikleri daire hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Örnek daireler, bu anlamda hem konut almak isteyenler hem de bizim açımızdan büyük fayda sağlıyor”

EN KAZANÇLI YATIRIM

İş Bankası ve Garanti Bankası'nın garantörlüğünde satışlara devam ettiklerini vurgulayan Yavuz, Flex Life Studio'nun yatırımcılara gelecekte kazandıracağı avantajlar hakkında da bilgi verdi.

Flex Life Studio'nun, Çiğli'nin en merkezi konumunda yer aldığını ve Çiğli bölgesinin İzmir'in yeni çekim merkezi alanı olduğuna dikkat çeken Ali Yavuz, kent içinde arsa üretilemediğinden dolayı yatırımların şehrin kuzey aksına yöneldiğini hatırlattı.

Bu bölgede üretilen projelerin üretici açısından ucuza mal olduğu gibi yatırımcı açısından kısa vadede önemli getiri sağladığının altını çizen Yavuz, “İstanbul - İzmir Otoyolu ve İzmir - Ankara Hızlı Tren Hattı'nın bitmesiyle de İzmir'e talebin artacağını düşünürsek yatırımcıların büyük oranda kar edeceklerini söylemek yanlış olmaz. Bu proje bence yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor. Bölgenin değişen ve gelişen çehresi, sosyal donatı alanlarının çokluğu ve büyüyen kentin yeni merkezi olması da İzmirliler'i bölgeye çekiyor. Flex Life Studio'yu tercih edenler çok kısa zaman diliminde çok daha fazla kazanç elde edecekler” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.