9 Bin TL Ödeyerek Ev Sahibi Olun!

9 Bin TL Ödeyerek Ev Sahibi Olun!

Daire Fiyatlarının 180 Bin TL’den başladığı Country Plus Vitrin projesinde hemen teslim dairelere yüzde 5 peşinatla sahip olabilirsiniz. Country Plus, satışı devam eden iki projesinde 6 seçenekli ödeme kampanyasıyla peşinde indirim, kredide düşük peşinat

A+A-

FRH yapı ve Sertürk İnşaat tarafından Seyrekte inşa edilen ve Satışları devam eden Country Plus Suite 2. Etap ve Country Plus Vitrin projelerinde büyük bir kampanya başlatıldı. Birbirinden cazip 6 ödeme seçeneği sunuluyor. Vitrin projesinde daire teslimleri hemen yapılırken, Suite 2. Etap projesinde teslimler Haziran 2017’de gerçekleşecek.

KAMPANYA SEÇENEKLERİ ŞU ŞEKİLDE:

1-) PEŞİNDE İNDİRİM: Bu kampanya kapsamında dairesini peşin alanlar 20 bin TL’ye kadar indirimden faydalanabiliyor. 1+0 dairelerde 5.000 TL, 1+1 dairelerde 10.000 TL, 2+1 dairelerde 15.000 TL, 3+1 dairelerde 20.000 TL indirim sağlıyor

2-) YÜZDE 30 PEŞİN, 10 AY SIFIR FAİZ: Balon ödeme diye adlandırılan bu seçenekte daire fiyatının yüzde 30’unu peşin ödediğinde faiz ödemeden 10 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Hatta kampanyayı 1 adım daha ileriye taşıyan Country Plus yüzde 15 peşin, yüzde 15 ara ödeme kolaylığı da sağlıyor. En çok tercih edilen ödeme seçeneklerinden biridir.

3-) YÜZDE 30 PEŞİN, 120 AY O,95 FAİZ: Bu seçenekte de yüzde 15 nakit yüzde 15 ara ödeme kolaylığı sağlanıyor. Müşteri Yapı Kredi’den hazır olan kredisini 120 ay vade ve 0,95 faiz oranıyla hemen alabiliyor.

4-) YÜZDE 5 PEŞİN, 120 AY, 0,95 FAİZ: Country Plus Vitrin hemen teslim dairelerinde geçerli olan bu kampanyada 9 bin TL ödeyerek ev sahibi olabiliyorsunuz.  180 Bin liralık hemen teslim 2+1 daire için 9 bin TL nakit ödeme yeterli oluyor. Bu kampanyayı Ağaoğlu Maslak 1453 projesindeki kampanya ile aynı.

5-) YÜZDE 50 PEŞİN, 8 TAKSİDİNİZ BİZ ÖDÜYORUZ: Yüzde 50 peşin alımlarda müşterinin ilk 8 taksitini inşaat firması ödüyor. Bu kampanyadaki amaç ödediği yüzde 50 peşinat dışında müşterinin cebinden para çıkmasını engellemek. Suite projesinde daire teslimleri 8 ay sonra. 8 aylık ara dönem taksitlerini inşaat firması ödeyecek. 8. Aydan sonra daireler teslim edildiğinde Bakırçay üniversitesi eğitim vermeye başlayacak ve bu daire kiralanabilecek. Yatırım amaçlı kullananların kredilerini kira geliri ödeyecek. Kısaca müşteri sadece yüzde 50 peşinat ödeyerek daire sahibi olacak.

6-) FULL EŞYA, 1 YIL KİRA GARANTİSİ: Yukarıda belirtilen 5 ödeme kampanyasından yaralanmak istemeyenlerde de unutulmadı. Müşteri belirtilen ödeme kampanyalarından yaralanmak istemediğinde daha büyük bir sürpriz ile karşılaşıyor. Full eşyalı ve 1 yıl kira garanti seçeneği yatırımcının elini güçlendiriyor. Full eşyada Vestel ve İkea ürünleri kullanıyor. Yatırımcı dairesini 1 yıl boyunca kiraya veremediğinde inşaat firması rayiç bedel üzerinden toplam kira bedelinin yarısını ödüyor.

UZUN VADEDE EN KARLI YATIRIM

Kapatılan Gediz Üniversitesi yerine açılan Bakırçay Devlet Üniversitesinin önümüzdeki yıl eğitime başlayacak olması Seyrek’te ciddi bir konut ihtiyacının oluşmasına neden olacak. Bakırçay Üniversitesi’nin açılış tarihinin 1 yıl ertelenmesi konut sektöründe hafif bir durgunluğun oluşmasına neden olsa da uzun vadede yatırımcına büyük kazançlar sağlıyor. Seyrek’te daire almanın tam zamanı olduğunu belirten Country Plus proje ortağı ve FRH Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Örel, “ Üniversitenin açılmasının 1 yıl ertelenmesi bazı yatırımcıları Seyrek’ten uzaklaştırmış olabilir. Ancak Seyrek yatırım için şu anda en ideal bölge. Gayrimenkul fiyatları oldukça uygun. Üniversite açıldığında bu fiyatlar katlanarak artacaktır. Biz başlattığımız kampanyayla 1 yıllık boşluğu dolduruyoruz. Örneğin yüzde 50 peşinatla daire alan bir müşterimizin 8 aylık taksitini biz ödüyoruz. Yatırımcı taksit ödemeye başladığında zaten okullar açılmış ve dairesini kiraya vermiş olacak. 1 yıl sonra bu daireleri çok daha pahalıya almak yerine şimdi ucuza alıp okula açılana kadar taksit ödememek çok daha karlı. Burada kiracı sıkıntısı yok. 10 Binin üzerinde öğrenci buraya gelecek. Hatta konut stoklarının yetmeyeceğini düşünüyoruz. Diğer projelerimize de hız vereceğiz” dedi.

PROJEYE ‘COLDWELL BANKER ROTA’ DOPİNGİ

Country Plus Projesinin satış ve kiralama noktasında İzmir’in en güçlü gayrimenkul şirketlerinden biri olan Coldwell Banker Rota ile çalışılıyor. Coldwell Banker Rota’dan Broker Ali Çelen ve Saadet Koçel satış ve kiralama desteği sağlıyor.

DAHA KONFORLU VE YAŞANABİLİR…

Vitrin çarşı projesinde öğrencilerin tüm ihtiyacını karşılayabileceğini belirten Coldwell Banker Rota Broker Ali Çelen, “Vitrin projemizde 15 mağazamız var. Buraya kurumsal firmaları çekmeye çalışıyoruz. Bu çarşıda eczaneden, kırtasiyeye, kafeden, süpermarkete, giyime kadar her şey olacak. Öğrenciler Seyrek dışına gitme ihtiyacı duymayacak. Burayı daha konforlu daha yaşanabilir yapmaya çalışıyoruz. Projelerin kalitesi belli. Country Plus projesi ile çalışmaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı.

YATIRIM İÇİN GELİŞECEK BÖLGELERİ TERCİH ETMEK LAZIM

Seyrek’i İzmir’in en çok değerlenen bölgelerinden biri olarak gösteren Coldwell Banker Rota Broker Saadet Koçel, “Seyrek İzmir’in en çok değerlenen bölgelerinden biri. Bakırçay Üniversitesi’nden dolayı buranın nüfusunun çok artacağına eminiz.  Şimdiki rakamlara 1 yıl sonra kimse daire bulamayacak. Üniversite açılmadan bu indirim ve ödeme kolaylıklarını kimsenin kaçırmaması lazım. Yatırım için gelişecek bölgelere gitmek lazım. Şu anda müşterilerimizi bu bölgeye yönlendiriyoruz. Biz Coldwell Banker olarak yatırımcımızı doğru yönlendirmek zorundayız. Biz kedimiz için bile düşünmeye başladık. Üniversite açıldığı gibi buradaki fiyatlar uçacaktır. İnsanlar elini çabuk tutmalı” diye konuştu

 Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.