7 Projede Kurban Bayramı Kampanyası

7 Projede Kurban Bayramı Kampanyası

Kurban Bayramının gelmesiyle beraber inşaat firmaları da kampanyalara başladı. İşte bayramda peşinde indirim, düşük faiz oranı ve düşük peşinat kampanyası uygulayacak projeler.

A+A-

İnşaat yatırımcıları Kurban Bayramı’na özel düzenledikleri birbirinden cazip fırsatlarla müşterilerine çifte bayram yaşatıyor. 

Düşük peşinat, vade farksız taksit ve indirimli fiyatlarla bayramda “ev”lenmeyi teklif eden yatırımcılar satış ofisinin kapılarını bayramda da açık tutuyor. İşte birbirinden cazip seçenekle ev sahibi olmaya davet eden 2017 Kurban Bayramı konut kampanyaları...

ONDÖRTÜÇ PENDİK’TE YÜZDE 15+5 İNDİRİM

Ondörtüç Pendik projesinde Kurban Bayramı konut kampanyası kapsamında devam eden yüzde 15 indirim kampanyasına ek olarak ayrıca yüzde 5 indirim daha yapılıyor. Kampanya 22 Ağustos itibariyle başlayacak. Ondörtüç Pendik satış ofisi ise bayramın üçüncü gününden itibaren kapılarını açık tutacak. Ondörtüç Pendik'in ödeme koşullarında pek çok alternatifler bulunuyor. Bunlardan birini banka kredileri oluştururken, bu yolla ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. Üstelik 240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Diğer bir alternatifi ise peşinatsız ödeme koşulu oluşturuyor. Peşinat ödemek istemeyenlere 24 taksit imkanı getiriliyor. Bunun gibi daha pek çok ödeme alternatifi sunan İnsay Yapı, ayrıca bayrama özel yüzde 5 indirim fırsatıyla da bayramı şenlendiriyor.  Temmuz 2018’de konut teslimleri yapılması planlanan projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Ondörtüç Pendik fiyatları 244 bin TL’den başlıyor.



ÇUKUROVA BALKON’DA DÖRT DÖRTLÜK FIRSAT

Kartal’da yükselen Çukurova Balkon projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Çukurova Balkon Kurban Bayramı konut kampanyası kapsamında tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Diğer seçeneklerde ise liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkanı tanınıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL’den başlıyor.

EVİNPARK YÜZDE 10 İNDİRİM 

Maltepe’de yükselen Evinpark Ada&Tepe ve Fikirtepe Evinpark Kadıköy projesinde bayram kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim yapılıyor. Kampanya kapsamında 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasından projelerden konut alanlara yüzde 10 indirim yapılacak. Evinpark Ada&Tepe projesinde 2+1’den 4+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL’den başlıyor. Evinpark Kadıköy ise 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Evinpark Kadıköy fiyatları ise metrekare bazında 8 bin TL’den başlıyor. Evinpark Kadıköy projesinde teslimlerin Haziran 2019’da yapılması planlanıyor.

GREENİST’TE ÇİFTE BAYRAM

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Kurban Bayramı konut kampanyası kapsamında yüzde 12 indirim yapıyor. Konut teslimleri hemen yapılan Greenist Güneşli satış ofisi Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri de açık olacak.  2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1 den 4,5+1’e, teras veya kat bahçeli daire seçeneklerinin yer aldığı Greenist Güneyli fiyatları ise metrekare bazında 5 bin 30 TL’den başlıyor.



RESİM İSTANBUL’DA YÜZDE 10 İNDİRİM

Ortadoğu Grup’un Sancaktepe projesi Resim İstanbul projesinde Kurban Bayramı’nın sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca 12 ay boyunca başka bir ödeme yok. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Resim İstanbul fiyatları 350 bin TL’den başlıyor.

YENİ NESİL EYÜP’TE YÜZDE 15 İNDİRİM YÜZDE 5 PEŞİNATLA

Yeni Nesil Eyüp’ten Kurban Bayramı’na özel yüzde 15 indirim, yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kurban Bayramı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 15 indirim avantajıyla, sadece yüzde 5 peşinat vererek 120 aya varan vade seçenekleri ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.

MOD İSTANBUL’DA YÜZDE 10 İNDİRİM YÜZDE 10 PEŞİNATLA

Mod İstanbul,  Kurban Bayramı’na özel yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinatla ev sahibi yapıyor. Kağıthane’de yükselen Mod İstanbul fiyatları 460 bin TL’den başlıyor. Mart 2018’de konut teslimleri yapılması planlanan projesiKemerburgaz Caddesi’ne, TEM'e, E-5 bağlantı yoluna ve Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.