216 Koru Plus Fiyatları 295 Bin TL'den Başlıyor

216 Koru Plus Fiyatları 295 Bin TL'den Başlıyor

216 Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen 216 Koru Plus projesi satışa çıktı. Avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan 216 Koru Plus'ta daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Proje 200 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor.

A+A-

216 Yapı'nın Çekmeköy'de 50 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanı bugün Bebek Hotel'de gerçekleşti. Lansmana,  216 Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar ve 216 Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman katıldı.

216 Yapı, Çekmeköy Taşdelen’de hayata geçirdiği yeni projesi ‘216 Koru Plus’ı 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. 

Projelerini Türk ailesinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlayan 216 Yapı, Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi  216 Koru Plus  ile yatırımcılarına yüksek prim vaat ediyor.

Çekmeköy'e toplam 200 milyon TL'lik yatırım


216 Koru Plus ile Çekmeköy bölgesinde 5. projesine imza atan 216 Yapı bu bölgede toplam 200 milyon TL'lik yatırım yaptı.

216 Koru Plus’ın basın toplantısında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, ev sahibi olmak isteyenler için mümkün olan tüm kolaylıkları sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Satış avantajları ve kampanyayla ilgili bilgi veren Dündar “Bu projemizde sadece ilk 20 daireye özel maliyetine yakın satış yapacağız. Örneğin peşin satış fiyatı 383 bin 500 TL olan 2+1 daireyi yüzde 23 indirim ile 295 bin TL’ye almak mümkün olabilecek. Müşterilerimize çok çeşitli ödeme kolaylıkları da sağlayacağız. Peşinatı teslimde ödeme, krediyi teslimde kullanma gibi fırsatların yanı sıra ayrıca isteyen müşterilerimize 48 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı da bulunuyor” dedi.

Gerçek ihtiyaca uygun proje ürettiklerini ifade eden Bilent Dündar, 216 Koru Plus'ın 3. köprü ile 2. köprünün tam arasında, Şile yolu ve merkeze yakın mesafede, ormanın yanı başında yer aldığını belirtti.

İlk yatırımcısına yüzde 50 kazandıracak

216 Koru Plus'ı maliyetine denebilecek fiyatlarla satışa sunduklarını söyleyen Bilent Dündar, bu projenin de çok yüksek prim yapmasını beklediklerini ifade etti. Dündar “Sancaktepe, Çekmeköy, Taşdelen bölgesindeki 5’inci projemizi hayata geçiriyoruz. Burası bizim kalemiz. Halkın talep ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bu projede çok iddialıyız, diğer projelerimizden elde ettiğimiz verilere baktığımızda ‘216 Koru Plus’ta da ciddi prim potansiyeli var diyebiliyoruz. Buradan yola çıkarak projenin ilk yatırımcılarına en az yüzde 50 kazandıracağını rahatlıkla söyleyebiliriz” diye konuştu.

Bundan önceki projelere de değinen Dündar, Sancaktepe Konutları'ndan daire alanların yüzde 120 kazandıklarını, Butik'ten alanların yüzde 130 kazandıklarını, Koru projesinden alanların yüzde 120 kazandıklarını ve Butik Plus'tan alanların ise yüzde 90 kazandıklarını belirtti.

216 Koru Plus'ı 50 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirdiklerini ve bölgenin dinamiklerine uygun olarak tasarladıklarını kaydeden Dündar, projenin Berk Mimarlık tarafından planlandığını söyledi.

Geniş alternatifli daire seçeneği

216 Koru Plus’ı bölgenin dinamiklerine uygun olarak planladık. Çok gerekli olmayan detaylardan uzak durduk. Sadece günlük yaşamı kolaylaştıracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek unsurları en ince detayına kadar düşündük. Böylece maliyeti düşürdük ve vatandaşın ev sahibi olurken aynı zamanda yüksek prim sağlayarak karlı bir yatırım yapmasına olanak tanıdık." şeklinde açıklamalarda bulunan Bilent Dündar "Projemiz; büyüklükleri 87,5 ila 153 metrekare arasında değişen düz nizamve kalabalık aileler için tasarlanan daha büyük metrajlı dublekslerin de bulunduğu 250 adet daireden oluşuyor. Çoğunluğu 2+1 olmak üzere, 3+1 ve çatı dublekslerden oluşan ve çok geniş alternatifli daire seçeneklerini bir arada sunan ‘216 Koru Plus’, müşterilerine istedikleri şekilde daire sahibi olma fırsatı sunuyor. 

216 Koru Plus’ta metrekare fiyatları 3 bin 300 TL’den başlıyor. Avantajlı ve kişiye özel ödeme planlarıyla sunulan projede daireler; 2+1 için 295 bin TL ve 3+1 için 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.” dedi.

Kredili ödeme konusunda İş Bankası ile anlaşma sağladıklarını belirten Bilent Dündar birkaç banka ile de görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Esnek ödeme koşullarını sunduklarını söyleyen Bilent Dündar, ilk 20 daireden sonra fiyatların yüzde 7-8 oranında artacağını ve bir hafta içinde 7 satışın gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Servis bekleme odası ve kapalı çocuk parkı

Sosyal imkanlarıyla da dikkat çeken 216 Koru Plus’ta her dairede en az bir balkon bulunuyor. Projede her daire için bir araçlık otopark ve depo alanı da yer alıyor. 

Projede ayrıca; açık havuz, fitness, sauna, bilardo, masa tenisi, basketbol – voleybol sahası, çocuklar için kapalı ve açık oyun alanları, barbekü alanı, servis bekleme odası, araç, motosiklet ve bisikletler için otopark, güvenlik ve kafeterya planlanıyor. 

Yaklaşık 6 bin 230 metrekare arazi üzerinde 13’er katlı 3 bloktan meydana gelen 216 Koru Plus'taki ilk bloğun 24 ayda, 2’nci ve 3’üncü bloğun ise 36 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

216 Koru Plus’, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 22 dakika mesafede bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne15 dakika, Ikea, Meydan ve Buyaka Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta bulunan 216 Koru Plus, Mecidiyeköy’e 25 dakika ve Üsküdar sahiline ise 21 dakika mesafede yer alıyor.

Yarım asırlık bilgi, birikim ve deneyimle güvenilir konut projelerini hayata geçiren 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, sektöre ilişkin açıklamalarda da bulundu. Dündar, herkesin inşaat yapmaması gerektiğini, ancak deneyimli firmaların ihtiyaca ilişkin doğru proje yaptıklarını ifade ederek "Sektörde sıkıntılar yok değil, var. Özellikle Kadıköy bölgesinde yarım kalmış projeler var. Ama biz devam ediyoruz. Satışlarımız var." dedi.

Sektördeki daralmanın ilk defa yaşanmadığını da dile getiren Dündar, "Doğru proje yapıyorsanız, geçmişiniz ve finansal gücünüz de varsa yoğun sıkıntıyı yaşamıyorsunuz." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.