2 Banka Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü

2 Banka Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam ediyor. Yapı kredi bankası ve ICBC konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti.

A+A-

Konut kredisi faiz oranlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yönlü hareket bu haftada devam ediyor. Kamu bankaları enflasyona endeksli konut kredisi ürününü devreye sokarken özel bankalar indirim yapmaya devam etti.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında 17 puana kadar indirim uygularken geçtiğimiz hafta 9 puan indirim yapan ICBC 2 puan daha indirdi.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri

Yapı Kredi Bankası indirim sonrasında 36 ay vadeye kadar yüzde 2.01, 60 ay vadeye kadar yüzde 1.98, 84 ay vadeye kadar yüzde 1.93 ve 120 ay vadeye kadar da yüzde 1.88 konut kredisi faiz oranı uygulamaya başladı. Yapı Kredi Bankası’nın yıllık konut kredisi maliyet oranı yüzde 29’a geriledi.

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi Faiz Oranları

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi için konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.65’ten yüzde 1.63’e düşürdü. ICBC 10 yıla kadar tüm vadelerde limit sınırı olmaksızın yüzde 1.63 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Söz konusu faiz oranı 100.000 TL üzeri konut kredisi kullandırımlarında en düşük konut kredisi faiz oranı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.