0,64 Konut Kredisi Başvuru Şartları

0,64 Konut Kredisi Başvuru Şartları

Bankalar sıfır konut alanlara 180 ay vadeli 0,64 faizle konut kredisi veriyor. Peki 0,64 konut kredisine kimler başvurabilir? 0,64 faizli konut kredisi başvuru şartları neler?

A+A-

Tarihin en düşük faiz oranları kapsamında verilen konut kredi fırsatları günümüzde en çok tercih edilen ve ilgi odağı olan kredi kampanyalardan oldu. koronavirüsün ekonomik etkilerinden zarar görmemek için hayata geçirilen paketler vatandaşın can suyu oldu. Yeni ekonomik pakette kamu bankalarının desteği ile faizin yüzde 9 ile 7 yılın dibine gerilediği konut kredisinde 6 ayda 32.2 milyar TL'lik artışla tüm zamanların rekoru kırıldı. 

Kredinin Özellikleri

Kampanya kapsamında 180 ay vadeye kadar azami 2 yıl ödemesiz dönemli konut proje kredisi kullandırımı yapılacaktır.

Eşit taksit ve sabit itfa ile ödeme planı oluşturulabilecektir. Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası koşullarından bir müşteriye yalnızca bir adet konut kredisi kullandırabilecektir. Detaylı bilgi almak için en yakın Şubemize başvurabilirsiniz.

0.64 FAZİLİ KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kredi başvurusu yapacak bireyin minimum 18 yaşında olması gerekiyor.

Kredi skorunun minimum orta derecede olması ve aktif olarak bankalarla alakalı adli bir dosyanın bulunmaması gerekli.

Kredi tutarının yüzde 10'u kadar peşinat ödenmesi gerekiyor. Kredi çekilecek konutun sıfır olması gerekiyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

0.64 faiz oranlı konut kredisi veren kamu bankalarından herhangi birisinin (Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank) internet sitelerinden veya mobil şubelerinden ön başvuru yapılabiliyor. Yapılacak değerlendirmeye göre gerekli olan belgeleri teslim etmek için banka şubeleri sizinle iletişime geçecektir. 

Ön başvuru yapmadan aşağıda liste şeklinde verilen belgeleri hazırlayarak en yakın banka şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. 

Üzerinde TC Kimlik numarasının bulunduğu Belge ( Kimlik veya ehliyet)

KREDİ MİKTARLARI SINIRLANDIRILDI!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından vatandaşlara verilecek olan konut kredilerine azami miktar sınırlandırıldırıldı. Daha çok vatandaşın bu kredilerden faydalanabilmesi için getirilen bu sınırlandırma ile Ankara, İstanbul ve İzmir'deki konutlar için azami 750 bin TL, diğer illerdeki konutlar için ise azami 500 bin TL kredi çekilebilecek. Bunun üzerinde konut kredisi kullandırılmayacak. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, çok cazip fırsatları olan konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru işlemlerini bu bankaların tüm şubelerinden yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.