İZTO'dan Emlak Fuarına Katılacak Üye Şirketlere Destek

İZTO'dan Emlak Fuarına Katılacak Üye Şirketlere Destek

İzmir Ticaret Odası, 21-24 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleşecek İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’da fuara katılacak olan üyelerine 30 metrekarelik katılım desteği sunacak.

A+A-

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık Hizmetleri tarafından organize edilen ve 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan Ege’nin prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla başladı.

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, ulusal ve uluslararası yatırımcıların büyük bir ilgi gösterdiği fuar için İzmir Ticaret Odası da üyelerine önemli bir oranda katılım desteği vermeyi kararlaştırdı.

30 m2’lik stant İZTO’dan

İzmir Ticaret Odası’nın web sitesinde yayınlanan fuar teşvik listesine göre İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’na katılacak olan İzmir Ticaret Odası üyelerinin kiralayacakları stant alanının 30 m2’lik kısmını İzmir Ticaret Odası’nın finanse edeceği açıklandı. Destek kararı, İZTO üyeleri tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.