Burçlar Ev Alırken Tercihleri Etkiliyor

Burçlar Ev Alırken Tercihleri Etkiliyor

Ünlü Astroloji Uzmanı Hande Kazanova, kişilerin karakterindeki belirgin özellikleri oluşturan ve seçimlerini etkileyen burçların ev alırken de tercihleri etkilediğini söyledi.

A+A-

Karakter ve davranışlar üzerinde büyük etkiye sahip olan, arkadaşlık ilişkileri ve iş yaşamını belirleyen burçlar, gayrimenkul alımında da kendini gösteriyor. Burçlar, özelliklerine göre ev alırken yapılan tercihlere doğrudan etki edebiliyor ve kişinin kendi karakterine uygun olan evi bulmasında önemli rol oynuyor. Günümüzde kişilerin yaşadığı evlerde de burçların özelliklerine göre satın alındığını görmek mümkün. Kişilerin karakterindeki belirgin özellikleri oluşturan burçların hayattaki birçok seçimin ana temelini oluşturduğunu belirten Astroloji Uzmanı Hande Kazanova, ev seçimlerinin de bu tercihlerden biri olduğunu ve hangi evin satın alınacağına kişilik özelliklerine göre karar verildiğini söylüyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü de burçların ev alımındaki etkisinin iyi bilinmesinin konut satışlarını hızlandırdığını belirtiyor.

Başak ve Terazi burçlarına ev beğendirmek zor

Burçların ev tercihleri üzerine etkisi hakkında açıklamalar yapan Hande Kazanova, bazı burçlara ayrıntıcı ve mükemmeliyetçi özelliklerden dolayı ev beğendirmenin kolay olmadığını belirterek “Başakların mükemmeliyetçilik duygusu çok gelişmiş olduğundan, her tür ayrıntıya takılabilirler. Evin farklılığı, değişikliği en çok Kova burçlarının hoşuna gidecektir. Sıradanlığı sevmeyen burç Kova’dır. Değişik ve farklı seçenekler ise İkizler burcunun hoşuna gider. Kararsızlığından dolayı Teraziler bir ev seçiminde zorlanabilirler.”dedi.

Boğalar sıkı pazarlıkçı

Burçların farklı özellikleri hakkında bilgiler veren Kazanova, en tutumlu burçların Yengeç ve Oğlak olduğunu belirtirken Aslanların gösterişli ve ihtişamlı konutlara düşkün olduğunu söyledi. Kazanova, lükse ve konfora düşkün Boğaların ise ev alırken veya satarken pazarlık yapmayı ihmal etmediğini de sözlerine ekledi. Gamze Özlü de Boğa burcunda olanların ev almada sıkı bir pazarlık içinde olduklarını ve zaman zaman Boğa burcuna ev satmakta zorlandıklarını dile getirdi.

Burçları bilmek satışı kolaylaştırıyor

İstanbul’un farklı noktalarında yılda yaklaşık 3500 daire ve işyerinin satış ve kiralamasını yapan Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, konut satışında burçların sahip olduğu özelliklerin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Burçların özelliklerini bilinmesinin kişilere hitap edebilen evler sunmayı kolaylaştırdığını belirten Gamze Özlü şöyle konuştu: Ev alırken sadece konum ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o evin satışının gerçekleşmesi için yetmiyor. Evin, kişilerin sahip olduğu burçların özelliklerine de seslenmesi gerekiyor. Ev almak isteyen kişi, kendi oturacağı bir ev arıyorsa onun burcunu öğrenmek, kendisine hitap edecek evi bulmamızı kolaylaştırıyor. Örneğin Aslan burcuysa iç ve dış görünümüyle etkileyici olan bir daire ya da Oğlak burcuysa teknolojinin hakim olduğu bir ev onların dikkatini çekebiliyor. Ancak beğendirmekte zorlandığımız bazı burçlar da yok değil. Mesela Başak, Terazi ve Balık burçlarına ev beğendirmek oldukça zor. Karar vermeleri ve beğenmeleri uzun sürüyor. Çünkü çok seçiciler, detaylara önem veriyorlar ve hayal dünyaları daha farklı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.