ZiyamON Yaman Sitesi Bayraklı’da Yükselecek!

ZiyamON Yaman Sitesi Bayraklı’da Yükselecek!

Ziyam 9 Yoyo Forum Sitesi inşaatını tamamlayan Ziyam İnşaat yeni bir projeye başlıyor. ZiyamON Yaman Sitesi adı verilen proje Bayraklı’da hayata geçirilecek. 46 Daire ve 1 dükkandan meydana gelen projenin satışları başladı.

A+A-

ZiyamON Yaman sitesi, Bayraklı İbrahim Hakkı Caddesinde hayata geçirilecek.  9 bin 572 metrekare inşaat alanına sahip projede 46 adet daire ve 1 adet dükkan yer alacak. 13 katlı tek blok olarak yükselecek olan projede tek tip daire seçeneği bulunuyor. Projede 180 metrekarelik 4+1 daireler ve 100 metrekarelik bir dükkan yer alacak. İnşaatı 18 ay sürecek olan projede teslimler kasım 2018'de yapılacak.

KÖRFEZ MANZARALI TERASLI DAİRELER

13 katlı binanın son katlarının deniz gördüğünü belirten Ziyam İnşaat yönetim kurulu başkanı Ziya Dağlıer, “Projemizde son katlarda yer alan bazı dairelerimiz İzmir körfezi manzarasına sahip olacak. Son katta 2 adet teraslı körfez manzaralı dairemiz bulunuyor. Dairelerimizin tamamını çok lüks segmentte inşa edeceğiz. Projeyi hayata geçirdiğimiz bölge İzmir’in en düzenli yerleşimine sahip, en yaşanabilir bölgelerinden biri. Geniş yeşil alanları ve yolları sayesinde müşterilerimiz ferah bir bölgede, trafik ve otopark sorunu olmadan yaşama lüksüne sahip olacak. Gürültüsüz ve aile yaşamına uygun bir bölge olduğu için ailelerin yaşayacağı 4+1 geniş daireler inşa etmeyi doğru bulduk” dedi.

Şehrin merkezinde, ulaşım araçlarına yakın bir mesafede konumlanan proje, Tınaztepe Hastanesine 500 metre,  Çevreyoluna 1 kilometre, Bölge metro ve Salhane İZBAN istasyonuna 2 kilometre, Yaşar Üniversitesi’ne 2 kilometre, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 2 kilometre, Yeni kent merkezine 2 kilometre, İzmir Adalet Sarayı’na 2 kilometre, Forum Bornova’ya ise 2,5 kilometre mesafede bulunuyor.

PROJE ÖZELLİKLERİ

Projenin sosyal olanakları ve daire özelliklerinden bazıları şu şekilde;

Fitness Salonu

Etkinlik Salonu

Çocuk oyun alanı

Peyzaj alanları

Açık otopark

Ortak Depo

3’lü ankastre seti (Ocak, fırın, davlumbaz)

Her dairede klima

Otomatik panjur

Merkezi sistem doğalgaz

Merkezi uydu sistemi

Görüntülü diafon

Akıllı ev sistemi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum