Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü

Bankalar Konut kredilerini düşürmeye devam ediyor. En düşük konut kredisini yüzde 1.84 ile ICBC kullandırırken Ziraat Bankası 1.98 olan faiz oranlarını 1.88'e düşürdüğünü açıkladı.

A+A-

Kredipazari.com'da yer alan bilgilere göre Bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları bugün itibariyle yüzde 2.25’e geriledi. Konut kredisinde görülen en alt faiz oranı ise yüzde 1.84 oldu. En yüksek konut kredisi faiz oranı ise yüzde 2.8 seviyesinde. 

Ziraat Bankası dün uyguladığı konut kredisi faiz indirimi sonrasında limit sınırı olmaksızın 120 aya kadar vadelerde yüzde 1.88 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. 

ICBC Bank Konut Kredisi

ICBC Bank standart konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 2.8 faiz oranı uygulasa da kampanyalı konut kredisi olan ‘Yeni Evim Konut Kredisi’ ürünü dahilinde yüzde 1.84 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor.

İNG Bank Konut Kredisi

İNG Bank gerçekleştirdiği konut kredisi faiz indiriminin ardından 36 aya kadar vadelerde yüzde 1.98, 60 aya kadar vadelerde yüzde 1.94 ve 120 aya kadar vadeler de ise yüzde 1.86 faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunuyor.  İNG Bank konut kredisine ek uygulanan sigortalar ve müşterinin kredi notuna bağlı olarak 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranı yüzde 1.84’e kadar düşürebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.