Yunanistan Dan Yunanistanemlak.com İle Ev Alın Beyaz Kumlu Plajların Tadını Çıkarın

Yunanistan Dan Yunanistanemlak.com İle Ev Alın Beyaz Kumlu Plajların Tadını Çıkarın

Dünya çapında pek çok insanın Ege'de mülk sahibi olmayı istediği gibi, siz de Yunanistan’dan ev sahibi olmayı düşünüyorsanız https://yunanistanemlak.com  ile iletişime geçin.

A+A-

Yunanistan, Tanrıların ülkesi ve modern uygarlığın antik beşiği, kültür, tarih ve gelenek bakımından zengin bir ülkedir. Ülke, görkemli yaz güneşi ve kobalt mavisi gökyüzlerin, sonsuz beyaz kumlu plajların, pitoresk beyaz badanalı köylerin ve ıssız adaların, uykulu limanların ve renkli balıkçı teknelerinin, dost canlısı insanların görüntülerini çağrıştırıyor ve basit, rahat bir yaşam tarzı sunuyor. yunanistanemlak.com, yalnızca yaz aylarında tek odada geçirebileceğiniz değil bir ömür boyunca tatil için sınırsız ev seçeneklerini ayağınıza getiriyor. Güneş, plajlar, sıcak iklim, harika yemekler ve misafirperverlik. Yunanistan'ın baştan çıkarıcı yaşam tarzı, inanılmaz plajları ve çarpıcı köyleri olduğu için dünya çapında pek çok insanın Ege'de mülk sahibi olmayı istediği gibi, siz de Yunanistan’dan ev sahibi olmayı düşünüyorsanız https://yunanistanemlak.com/  ile iletişime geçin.

Düşük Fiyatlarla Mükemmel Özellikler

Yunanistan'daki emlaklar mükemmel fiyatlarla satılmaktadır. Büyük çoğunluğun mülklerinin arsalarında müstakil villalar olduğunu ve mülk satın alındıktan sonra ödenecek “ortak / bakım” ücreti olmadığını unutmayın. 2/3 yataklı 100 metrekarelik bir villa için tipik işletme maliyetleriniz ayda yaklaşık 30 Euro (belediye vergisi eşdeğeri) artı sayaçtaki su ve elektrik - diğer ilçelere göre çok daha düşük olacaktır!

Yunan Misafirperverliği

Yunanlılar çok sıcak ve misafirperver insanlardır. Sadece bir kereden fazla yerel tavernaya veya kafeye gidin ve kısa sürede yeni arkadaşlar edineceksiniz. Yunanca'nın “yabancı” kelimesi bile yoktur, bunun yerine “misafir” kelimesini kullanırlar.

 İklim

Yunanistan, yılda 8,5 saatten fazla olan, yılda 300 günden fazla güneş ile kutsanmaktadır! Yazlar sıcak ve kurak, çoğu zaman serin bir esinti, kışlar ise kısa ve ılıman geçer. Ege de olduğu gibi, deniz gelgit olmadan, sıcak ve güvenli. Yağışların çoğu Aralık ile Şubat ayları arasındadır, ancak bu süre zarfında bile bulutsuz gökyüzü ile birçok görkemli gün vardır.

Çok Düşük Suç Oranı

Bu resmi rakamlarla kanıtlandığı gibi çok düşük bir suç oranına sahip olduğu için Yunanistan'da kendinizi güvende hissedebilirsiniz

 Aşırı Gelişme Kısıtlamaları

Yunanistan'da, mükemmel deniz manzarasının önüne, büyük yüksek binalarımın geçmeyeceğini biliyorsunuzdur çünkü aşırı gelişme konusunda çok katı yasalar var ve her yıl daha da sertleşmeye meyilli. Bu, Yunanistan'daki mülkün, çekiciliğini koruyacak geleneksel köylere entegre olduğu ve gerçek köy yaşamının bir parçası olabileceğiniz anlamına gelir.

 Sağlıklı Yaşam Tarzı

Yunanistan, herkesin kendilerinin ve çevresinin tadını çıkarmak için zaman ayırdığı, daha yavaş ve stressiz bir yaşam temposuna sahiptir. Dünyanın en sağlıklılarından biri olarak bilindiği ve buna güneş ve denizle birlikte açık hava yaşam tarzını eklediği için Yunan mutfağında birçok uluslararası çalışma yapılmıştır.

 Düşük Yaşam Maliyeti

Yunanistan'da çok az parayla iyi yaşayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek alırken paranın çok daha ileri gittiğini göreceksiniz ve elbette yüksek ısıtma faturaları geçmişte kaldı. Ayrıca, evinizdeki vergiler çok düşüktür, tipik olarak yılda metrekare başına 4 Euro'dur. Bu, tipik 2/3 yataklı 100 m2'lik villanın aylık maliyetinin sadece 30 Euro artı sayaçtaki su ve elektrik anlamına gelir. Ayrıca Yunan sağlık servisini kullanabilir veya paranızın karşılığını alacağınız özel sağlık sigortasını alabilirsiniz. Evcil hayvanınızı Yunanistan'a götürmek istiyorsanız, bu da basit bir işlemdir. Siz de yunanistanemlak.com ile iletişime geçin tanrıların ülkesinde ev sahibi olun.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.