"Yeni Konut Alırken İnşaat Firmasının Geçmişine Bakın"

"Yeni Konut Alırken İnşaat Firmasının Geçmişine Bakın"

Gözde Grubu yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Kenan Kalı konut yatırımcılarının kurumsal inşaat firmalarını tercih etmesi gerektiğini belirterek, "yeni konut alırken inşaat fimasının geçmişini mutlaka araştırın" dedi.

A+A-

Bir ömür boyu çalışarak kazanılan birikimlerin en akılcı şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken ayrıntılar hakkında önemli bilgiler verdi.

Kenan Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini söyledi.

İZMİR YATIRIM İÇİN DOĞRU ADRES

Kalı, “Yeni bir konut alırken göz önüne almanız gereken bazı ayrıntılar var. Ev sahibi olmak isteyenler öncelikle Firma geçmişi nedir?' diye sorsunlar. Binanın ulaşım olanakları nedir? Konutlarda hangi malzeme kullanılmış? mutlaka araştırsınlar. Gayrimenkul alım satımında güven duygusu esastır. Ben de sağlık sektöründen gelen bir genel cerrah olarak, doktor kimliğimin de etkisiyle bu güveni müşterilere sunabildim. İnşaattaki markalarımız MyVia ve MyWay ile bugüne dek binlerce insanı konut sahibi yaptık” diye konuştu.

Gayrimenkulün her dönem olduğu gibi bu dönemde de önemli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, özellikle İzmir'in gayrimenkul konusunda yatırım yapmak için önemli ve doğru bir kent olduğunu vurguladı.

Yapımı devam eden ve yapılması planlanan ulaşım projelerinin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının daha da yükseleceğini dile getiren Kalı, İzmir'in gayrimenkul piyasasının her geçen gün değerlendiğini kaydetti.

Op. Dr. Kenan Kalı, “Ev sahibi olmak, normal şartlar altında hayatta bir veya iki defa yapabildiğiniz bir şeydir. Gayrimenkul satın alırken gücünüz yettiği ölçüde başlayın. İlla 3 + 1 ev almak için kendinizi zorlamayın. Farklı lokasyonlarda 1 + 1 alarak işe başlayın. Sonra ev değerini bulunca farklı bir konut yatırımına yönelin. Bir de alacağınız konutun, mutlaka ulaşım olanaklarına veya çevre yoluna yakın bir konumda olmasına dikkat edin”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.