Yataş Grup İSO 500’de 36 Basamak Yükseldi

Yataş Grup İSO 500’de 36 Basamak Yükseldi

Enza Home, Yataş Bedding ve Divanev markaları ile Türkiye’nin global markaları arasında yer alan Yataş Grup, İSO tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) 2019 listesinde 36 basamak yükselerek 258’inci sıraya yerleşti.

A+A-

Mobilya sektöründe en çok büyüyen firmalar arasında yer alan Yataş, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” (İSO 500) 2019 listesinde bir önceki yıla oranla 36 basamak birden yükselerek 258’inci sırada yer aldı.

Yataş Grup olarak, gelecek 5 yılda ilk 100’e girmeyi hedeflediklerini söyleyen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın;

“2011 yılında start verdiğimiz dönüşüm sürecimizde 2019 yılındaki hızlı yükselişimiz ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Fabrikalarımıza yaptığımız yatırımlarla ve son teknolojiden yararlanarak sürdürdüğümüz üretim ile sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz. Bir dünya markası olma yolunda istikrarlı yükselişi ile ilerleyen Yataş Grup; Enza Home, Yataş Bedding markalarına Divanev’i de dahil ederek hem yurtiçi hem de yurtdışında da sektörün lider markaları arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında bir yılda 36 basamak birden yükselerek 258. sıraya çıkmamız da bizim için bu süreçte istikrarlı yükselişimizin bir göstergesi. Yataş Grup olarak Avrupa, Ortadoğu, Balkanlar ve Çin başta olmak 49 ülkeye ihracat yapıyoruz. 5 yıl içerisinde yurtdışı ciromuzun yurtiçi ciromuza oranla yüzde 20'sini, 10 yıl içerisinde de yüzde 35’ini yurtdışı faaliyetlerimizle sağlamayı hedefliyoruz. Hedeflerimizin yolunda hızlı ilerleyişimiz için çok mutluyuz. Müşterilerimizden aldığımız güven, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızdan aldığımız güçle, gelecek hedeflerimize de başarıyla ulaşacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Yataş Grup 2020’de de hızlı yükselişine devam ediyor

Mobilya sektöründe rekor büyümeye imza atan Yataş Grup, bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre %39,8 ciro artışı sağlayarak başarılarını emin adımlarla sürdürmeye devam ettiğini ispatladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.