Workindo İnşaat Ustalarını Yeni Projeleriyle Buluşturuyor

Workindo İnşaat Ustalarını Yeni Projeleriyle Buluşturuyor

İnşaat sektörünün kariyer platformu Workindo.com, geniş üye skalasında yer alan ustaları yeni projelerle buluşturuyor.

A+A-

İnşaat projelerinde ihtiyaca göre nokta atışı usta bulmak ya da taşeron firmalarına kalifiye usta bulmak en önemli konuların başında geliyor. İnşaat firmalarının, taşeronların, personellerin her türlü insan kaynağı ve iş ihtiyacına cevap veren Workindo, sektördeki ustaları sitesinde topluyor.

Bir inşaat projesinde uzmanlığını konuşturmak isteyen ustaların istediği projeye ya da taşeron firmasına ulaşması için Workindo.com’a üye olması yeterli. Kaynak ve alüminyum ustası, doğalgaz ve mekanik ustası, PVC doğrama ustası, asma tavan alçıpan ustası, cam balkon sistemleri montajcısı, chiller ustası, elektrik tesisat ustası, tuğla örücü, taş duvar ustaları, elektrik ustası, kepenk sistemleri montajcısı, beton ve betonarme kalıpçısı, klima ustası, sıhhi tesisat ustası, çelik montaj ustası, kalıp ustası, epoksi zemin kaplama ustası, ferforje demir ustası, enjeksiyon ustası gibi alanında uzmanlaşmış profesyoneller Workindo.com’a bilgilerini ve iş deneyimlerini girerek profillerine uygun ilanlara başvurabiliyorlar.

Workindo.com üzerinden inşaat sektöründe iş bulmanın son derece kolay ve güvenilir olduğuna dikkat çeken Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş,”Workindo.com İŞKUR’un resmi istihdam merkezi ve sitemizden sektördeki açık pozisyonlara aranan kriterleri karşıladığınız sürece kolayca başvurabiliyorsunuz. Pandemi sonrası yapılan teşviklerle hızlı bir döneme giren inşaat sektörüne insan kaynağı sağlayarak hem personeller hem de şirketler açısından istihdam katkısı yaptığımızı söyleyebilirim. Ustalar sitemize üye olup uzmanlık alanlarını ve eski deneyimlerini paylaşarak hem kendilerine uygun iş ilanlarını görebiliyorlar, hem de inşaat ve taşeron firmaları tarafından görüntülenebiliyorlar. Güven ve şeffaflık konusu bizim olmazsa olmazlarımızdan. Workindo.com’a üye olan tüm şirketlerin ve şahısların bilgileri birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile de hem işveren hem de iş alan iki taraf için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Böylece her iki taraf da bu işbirliğinde nokta atışı yaparak, memnun ayrılıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.