Üçüncü Havalimanı'nın Açılış Tarihi Belli Oldu

Üçüncü Havalimanı'nın Açılış Tarihi Belli Oldu

Türkiye'nin en büyük ulaşım projelerinden biri olan Üçüncü Havalimanı'nın 2018'in ilk çeyreğinde hizmete açılacağını açıklandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’da enerji gemisi uğurlama töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki projeler hakkında detaylı bilgiler aktararak,"Önümüzdeki ay boğazın altından Avrasya Tüneli'nin açılışını 20 Aralık'ta yapıyoruz. Çift katlı otomobiller artık Asya'dan Avrupa'ya Avrupa'dan Asya'ya geçecekler. 26 Ağustos'ta boğazın üzerindeki 3. gerdanlığın Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını gerçekleştirdik. Darbe girişiminden hemen önce İstanbul İzmir otoyolunun önemli bir aşaması olan İzmit Körfezi üzerindeki Osmangazi Köprüsü'nü hizmete açtık" dedi.

 

"YATIRIMLARINIZI ERTELEMEYİN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk iş adamlarına da çağrıda bulundu ve yatırımları ertelememeleri gerektiğini vurgulayarak, "Yatırımlarınızı ertelemeyin, tereddüde düşmeyin, geç kalırsanız pişman olursunuz. Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'ye kendi iş adamlarımızın dört elle sarılması, yatırımları erteleme noktasında böyle bir yanlışa düşmesi sadece onları kaybettirir" diye konuştu.

"3'ÜNCÜ HAVALİMANI 2018'İN İLK ÇEYREĞİNDE AÇILACAK"

Havalimanı açılışı için de tarih veren Erdoğan, "Dünyanın en büyüğü olacak yeni havalimanımızın inşaası tüm hızıyla sürüyor inşallah ilk etabını 2018'in ilk çeyreğinde açıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.