Türkerler Holding ve Göztepe Sponsorluk Anlaşmasını 4. Kez İmzaladı

Türkerler Holding ve Göztepe Sponsorluk Anlaşmasını 4. Kez İmzaladı

Türkerler Holding, İzmir’in köklü kulübü Göztepe ile 4. Kez sponsorluk anlaşması imzaladı.Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında göğüste “TÜRKERLER” şortta ise “MAHALL BOMONTİ İZMİR” logoları ile top koşturacak

A+A-

Anlaşma, Türkerler Holding’in Halkapınar’daki MahallBomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde düzenlenen  basın toplantısında Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı.Törene, Türkerler Holding yöneticileri, Göztepe Spor Kulübü Yönetim kurulu, teknik heyet ve bazı futbolcular da katıldı.Anlaşmaya göre, Göztepe sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Türkerler”, şortta ise “MahallBomonti İzmir” logoları ile çıkacak.

kazim-turker.jpg
 
 TÜRKER: İNANDIK, VAZGEÇMEDİK
 
Türkerler Holding yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Türkiye’ye Avrupa’dan ilk sportif başarıları getiren Göztepe Spor Kulübümüzle bir kez daha işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

İzmir’in, iş dünyasıyla, yatırımlarıyla, sanatıyla, sporuyla daha da yükselmesi gerektiğini düşünen bir iş insanı olarak, 3 yıldır olduğu gibi bu yılda İzmir’in gururu Göztepe’mize destek olmak bizlere onur veriyor” dedi.
Türker, En büyük temennsinin Göztepe’nin sadece Süper Lig’de değil,  Avrupa liglerinde de iyi yerlere gelmesi olduğunu,  o gün geldiğinde de  yine İzmir’in, sporun destekçisi olacaklarını özellikle vurguladı.
 
YENİ STAD

Göztepe ve taraftarların büyük bir heyecanla beklediği yeni stadyum ise 2020 yılının ocak ayında açılacak.Yani sadece 3 ay sonra. Yeni stadyumda Göztepe’nin ilk maçı Beşiktaş’la…
Kazım Türker, “Kuşkusuz bu yeni stad ve yeni heyecan değerli oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok iyi bir motivasyon olacak, İzmir’e de çok yakışacak. İzmir’e bu değeri kazandıran herkese buradan kendi adıma teşekkür etmek isterim” dedi.
 
Türker, “Türkerlerin, başta İzmir, bölgeye, inşaat, sağlık, yenilenebilir enerji alanlarında büyük yatırımları var. MahallBomonti İzmir, İzmir-Bayraklı Şehir Hastanesi ile rüzgâr ve jeotermal santralleri  öne çıkanlardır.İzmir’e son 3 yılda toplam yatırımımız 2 milyar dolara yakın. Yaklaşık 12 milyar lira” sözleri ileİzmir’in kendileri için çok özel bir yeri olduğunu özellikle vurguladı.

SEPİL : “İŞBİRLİĞİMİZ 4. YILINDA DA İZMİRİMİZE DAHA ÇOK DEĞER KATACAK”

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise şöyle konuştu : “İzmir’imizi Süper Ligde en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.Kentimizin gelişmesi, istihdam ve değer yaratması açısından çok önemli katkı sağladığına inandığım, “Mahallbomonti İzmir” projesine imza atan, Ülkemizin en kıymetli holdinglerinden Türkerler Holding ile bir kez daha  çok değerli bir sponsorluk  anlaşmasına imza attık. 
Ülkemizin her alanda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, İzmir’imize değer katacak bu birlikteliğin oluşmasında büyük katkı sağlayan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum, işbirliğinin her iki kurum açısından da hayırlı olmasını diliyorum.
Törenin sonunda Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sepil, Kazım Türker’e kendi isminin yazılı olduğu Forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.