Turan Kardeşler İnşaat Pınarbaşı'nda 5 Yılda 500 Konut Yapacak

Turan Kardeşler İnşaat Pınarbaşı'nda 5 Yılda 500 Konut Yapacak

Pınarpark Evleri projesinini 1. Etabını teslim eden Turan Kardeşler 4 etapta 120 konut inşa edecek. Turan Kardeşler Pınarpark Evleri 2 projesinde 48 yeni konuta başlayacak. Turan Kardeşler bölgede 5 yılda 500 konut yapacak.

A+A-

Turan Kardeşler tarafından Bornova’nın Pınarbaşı mahalelsinde hayata geçirilen Pınarpark Evleri 1. Etap’ın çalışmalarını tamamlandı. 1. Etaptaki 48 konutun anahtar teslimlerine başlayan Turan Kardeşler İnşaat 2. Etaptaki 36 konutun inşaatına başladı. 10.184 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Pınarpark Evleri toplamdan 4 etaptan oluşuyor ve 120 konuta yer verildi.

pinarpark-evleri-001.jpg

Pınarpark Evleri 1. Etap projesinde konutların yüzde 95’i satıldı. Kalan sınırlı sayıdaki dairenin fiyatları 320 bin TL ile 350 Bin TL arasında değişiyor.

Pınarpark Evleri 2. Etap projesi de temmuz itibariyle satışa çıktı. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki daire fiyatları 350 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.

PINARPARK 2 PROJESİ GELİYOR

Pınarpark 2 projesi için arazi alan Turan Kardeşler İnşaat 48 konutluk Pınarpark Evleri 2 projesini hayata geçirecek. Bölgede uzun süreli bir yatırım planladıklarını belirten Turan Kardeşler İnşaat yönetim kurulu başkanı Cemil Turan, “Bu bölgede arazi yatırımlarımız devam ediyor. Anlaşma sürecinde olduğumuz yerler var. Pınarbaşı’nda yeni konut talebi çok fazla.  5 yıllık bir yatırım planı düşünüyoruz. 5 yılda bu bölgede 500’e yakın konut inşa etmeyi planlıyoruz. Şu anda yaklaşık 200 konutun proje çalışmalarını hazırladık” dedi.

turan-kardesler-insaat-pinarbasi.jpgPınarpark Evleri 1 proje alanı

cemas-insaat.jpg

Pınarpark Evleri 2 projesi

BORNOVA VE BAYRAKLI’DA 2 YENİ PROJENİN İNŞAATI BAŞLADI

Bornova’da Turan Kardeşler İnşaat’ın ofisinin olduğu bina yıkılarak yerine 6 katlı yeni bir bina yapılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi. Proje toplamda 18 konut ve 1 dükkandan oluşuyor. Bayraklı’da ise 12 konutluk yeni projenin inşaat çalışmaları başladı. Bayraklı projesinde de 1+1, 2+1 ve dubleks daireler yer alıyor.

FIRSATÇILIK DEĞİL, GAYRİMENKULÜN GERÇEK DEĞERİNİ BULMASI!

Konut kredi faizlerinin 0,64’e inmesinin ardından piyasanın çok hareketlendiğini belirten Cemil Turan müteahhitlerin fiyat fırsatçılığı yaptığı eleştirilerine cevap verdi. Fiyatlardaki fahiş artışların kabul edilmeyeceğini belirten Turan, “Fahiş fiyat artışını biz de onaylamıyoruz. Ancak konutta fiyat artışı kaçınılmazdı. 2018 krizinden sonra fiyatlarımızı aşağı çekmek zorunda kaldık. Kar marjımızı sıfıra çektiğimiz zamanlar oldu. Şu anda gayrimenkul gerçek değerini buldu. Artan maliyetleri hesaba kattığımızda daha önceki fiyatlar düşüktü. Müteahhitin fiyat artışı yapması fırsatçılık değil. 2017 yılında Bornova’daki projemizde 560-600 bin TL’den konut satarken aynı projede 2018 yılında piyasalardaki olumsuz durumdan dolayı 460 bin TL’ye konut sattık. Kriz bittikten sonra bu konutun fiyatını tekrar 560 bin TL’ye çıkarmamız fırsatçılık olmuyor. Bunun adı gayrimenkulün gerçek değerini bulmasıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum