Tual Adalar ve Tual Bahçekent Almanya'da Ön Lansmana Çıkacak

Tual Adalar ve Tual Bahçekent Almanya'da Ön Lansmana Çıkacak

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri 21 ocakta Almanya'nın Köln şehrinde ön lansman ile tanıtılacak.

A+A-

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul’da inşa etmekte olduğu Tual Bahçekent ve Tual Adalar projelerini geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliği düzenleyen Dağ Mühendislik, bu etkinliğin bir benzerini bu sefer de 21 Ocak’ta Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirecek.

“Beklediğimizden daha yoğun bir ilgi gördük”

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, 21 Ocak tarihinde Köln’de gerçekleştirecekleri etkinlik hakkında şu bilgileri verdi:

“Tual Bahçekent ve Tual Adalar projemizde yer alan sınırlı sayıdaki dairelerin ön lansmanını Köln’de gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz Aralık ayında Kopenhag’da gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde beklediğimizden daha yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Aynı ilgiyi Köln’de de göreceğimize inanıyoruz. Biz bu etkinliklerle Türkiye’nin konut ihracına da katkıda bulunuyoruz. Ülkemiz ve milletimiz adına Dağ Mühendislik olarak yatırımlarımıza hız vererek üstümüze düşen sorumluluğu göstermeye devam edeceğiz. Konut sahibi olmak isteyenlere bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.