Torkam E5 Meydan Sefaköy Projesine Start Verdi

Torkam E5 Meydan Sefaköy Projesine Start Verdi

Torkam İnşaat, Sefaköy’de E5 Meydan adlı yeni bir projeye start vermeye hazırlanıyor…

A+A-

Toki Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa ihalesini 900 milyon TL ile kazanan Torkam İnşaat ve Nar İnşaat ortaklığı arsa üzerinde geliştireceği projeye start vermeye hazırlanıyor. 

Florya ile Sefaköy’ü birleştiren lokasyonda konumlanan E5 Meydan adlı proje 20 bin 776 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 

Karma konseptte tasarlanan Torkam E5 Meydan projesinde konut ve ticari alanlar yer alıyor.

E-5’in hemen yanıbaşında konumlanan E5 Meydan Sefaköy projesi gelir paylaşımı modeliyle inşa edilecek. 

E5 Meydan fiyatları, ödeme seçenekleri, teslim tarihi ve diğer tüm detayların önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

E5 Meydan projesi E5, Atatürk Havalimanı, Metrobüs ve Tramvay’ın yanı sıra yakın zamanda hayata geçirilecek metro ve havaraya  komşu konumuyla dikkat çekiyor.

Gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında birçok projeye imza atan Torkam İnşaat’ın Cezayir ve Bulgaristan’ da 250 milyon dolarlık konut ve otel yatırımları bulunuyor.  Türkiye’de ise Emlak Konut GYO ile gelir paylaşım modeliyle Konya Meram’da 700 milyon TL’lik yatırımla 740 konut ve 165 ticari üniteden oluşan Temaşehir Konya projesini hayata geçirdi. Torkam İnşaat şimdi de Nar Kentsel Ortaklığıyla İstanbul Sefaköy’de TOKİ’ den gelir paylaşım modeliyle 900 Milyon TL’lik bedelle aldığı arsa üzerinde inşa edilecek yeni projesi “E5 Meydan” için kolları sıvadı.

Toki Başkanı Ergün Turan, “776 metrekare  Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle; üzerinde konut ve ticaret alanı projesi geliştirilecek, elde ettiği gelirin satışta belirlenen oranını da arsa payı olarak TOKİ’ ye verecek.” dedi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından etüd ve proje çalışmalarına başladıklarını belirten Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; “Söz konusu arsa İstanbul’ un en değerli lokasyonunda yer almaktadır. Florya, havalimanı, E5, Sefaköy bileşenlerini içinde barındıran proje alanı günlük 2 milyon kişilik yolcu kitlesiyle yüz yüze kalmaktadır. Çevresindeki Üniversite, Kaymakamlık, kamu ve özel sektör binalarının yanı sıra proje, heyecan verici bir noktada yer alıyor. Bölgede ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Metro ve havaray çalışmaları var. Lokasyon avantajı sağlayan projemiz tüm ulaşım akslarının ve kentsel olanakların yanı başında konumlanıyor.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.