TOKİ'den İzmir'de 103 Milyon TL'ye Satılık 5 Arsa

TOKİ'den İzmir'de 103 Milyon TL'ye Satılık 5 Arsa

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 27 ilde 147 arsayı satışa çıkardı. İzmir'in Çeşme, Narlıdere ve Urla ilçelerinde 5 adet arsayı 103 milyon 830 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Müzayede 26 ekimde gerçekleşecek.

A+A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Afyon, Ağrı, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Van’da toplam 1.102.726,35 m2 büyüklüğünde 147 adet arsayı (konut, ticaret, sosyo-kültürel tesis, merkezi iş, çarşı, iş ve alışveriş merkezleri, sanayi, depolama, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, bakım ve akaryakıt tesis alanı, LPG istasyonu niteliğinde) yaklaşık 960 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu.

Müzayede 26 Ekim 2017 Perşembe günü, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Satışa sunulan bazı arsaların nitelikleri şöyle;

İZMİR

Çeşme Reisdere’de konut, Narlıdere’de konut + ticaret + özel eğitim + cami + park + yol, Urla Sıra’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

İSTANBUL 

Başakşehir Kayabaşı ve Hoşdere’de özel sağlık tesis, bakım ve akaryakıt tesis alanı, konut, Esenyurt Hoşdere'de bakım ve akaryakıt istasyonu, Kağıthane Merkez ve Gürsel’de bakım ve akaryakıt istasyonu, konut, Üsküdar’da özel eğitim alanı niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA

Akyurt’ta sanayi ve depolama alanı, Çankaya Çayyolu’nda gelişme konut alanı, ticaret, Etimesgut Yapracıkköyü’nde konut, Gölbaşı Taşpınar, Virancık ve Örencik’te konut, Kahramankazan’da konut, ticaret, Mamak’ta merkezi iş alanı, Pursaklar Saray'da konut, Sincan Alcı'da ve Yeni Peçenek’te konut, ticaret, Yenimahale Yuva'da konut ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

ADANA

Sarıçam Akkuyu’da ticaret ve konut, Seyhan Şakirpaşa’da sosyo-kültürel tesis ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

ESKİŞEHİR

Odunpazarı Yenidoğan’da konut, merkezi iş alanı niteliğinde imarlı arsalar.

SATIŞA ÇIKARILAN ARSALARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.