TOKİ'den İzmir Tarihinin En Yüksek Satışı: 110 Arsa 624 Milyon TL'ye Satışa Çıktı

TOKİ'den İzmir Tarihinin En Yüksek Satışı: 110 Arsa 624 Milyon TL'ye Satışa Çıktı

TOKİ, İzmir'deki 110 arsasını açık artırmayla satışa çıkardı. Konut, ticaret, turizm, sanayi imarlı arsaların toplam satış bedeli 624 milyon 997 bin TL olarak açıklandı. İhalesi 13 Ekimde gerçekleşecek.

A+A-

Geçtiğimiz ay 227 milyon TL değerindeki 47 arsayı satışa çıkaran TOKİ 624 milyon TL değerindeki 110 arsayı daha satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Çeşme, Çiğli, Urla, Seferihisar, Torbalı, Buca, Menderes, Güzelbahçe, Foça, Bayındır ve Aliağa ilçelerinde bulunuyor.

PDF DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ

toki-izmir-satilik-arsa-1.pngtoki-izmir-satilik-arsa-2.pngtoki-izmir-satilik-arsa-3.pngtoki-izmir-satilik-arsa-4.png

toki-izmir-satilik-arsa-5.pngtoki-izmir-satilik-arsa-6.png

Arsaları alanlar peşin veya yüzde 25 peşin 60 ay vade ile ödeme yapabilecek. Vadeli alımlarda Üfe yıllık en fazla yüzde 7,5 olarak hesaplanacak. 

İhaleye katılım TOKİ'nin İstanbul ve Ankara'daki binalarının yanı sıra emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden online da sağlanabilecek.

Teminat yatırmak için EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi TR29 0001 2009 8780 0010 2608 02 no.lu TL hesabına, MUZAYEDE boşluk katılımcı isim ve soy isim boşluk T.C. Kimlik numarası ve iletişim numarası, Tüzel kişi olması halinde MUZAYEDE boşluk şirket adı boşluk vergi numarası ve iletişim numarası yazılacaktır. Her lot için yatırılması gerekli teminat tutarı Satış Şartnamesi'nin 3. maddesinde ve her lot'un lot detayında mevcuttur.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.