TOKİ'den 20 İlde 838 Milyon TL'ye Satılık 110 Arsa

TOKİ'den 20 İlde 838 Milyon TL'ye Satılık 110 Arsa

TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerin arasında olduğu 20 ilde 110 adet arsayı 838 milyon 479 bin TL'ye satışa çıkardı.

A+A-

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bünyesinde yer alan 110 adet arsa Emlak Ymnetim tarafından açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. 

20 ilde yer alan toplam 110 adet gayrimenkulün açık artırma ihalesi 8 Mart 2018 Perşembe günü TOKİ  Ankara  Konferans Salonu Bilkent ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece'de yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir,  Giresun, Hatay İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Sivas,  Tekirdağ ve Van’da toplam 1.033.562,99 metrekare büyüklüğünde 110 adet arsayı (konut, ticaret, sanayi, merkezi iş,  çarşı, iş ve alışveriş merkezleri, turizm 2 konut alanı, rehabilitasyon merkezi, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, sosyal tesis, akaryakıt ve LPG istasyonu niteliğinde) yaklaşık 818 milyon TL muhammen bedel ve “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu.

SATIŞA ÇIKARILAN ARSALARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.