İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
TOKİ Silivri Projesi İnşaatında Son Durum 2020TOKİ Silivri Projesi İnşaatında Son Durum 2020TOKİ tarafından İstanbul Silivri'de hayata geçirilen 1.839 konutun inşaatı son hızla devam ediyor. TOKİ başkanı Ömer Bulut ve TOKİ yetkilileri şantiye sahasında incelemelerde bulundu.
TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap Projesinin DetaylarıTOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap Projesinin DetaylarıTOKİ Silivri Alipaşa 3. etap ihalesi gerçekleşti. Proje kapsamında 483 konut ve 8 dükan inşa edilecek. 5 kat olarak tasarlanan projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.
TOKİ'den Silivri ve Şile'ye 595 Konutluk Yeni ProjeTOKİ'den Silivri ve Şile'ye 595 Konutluk Yeni ProjeTOKİ, İstanbul'un Silivri ve Şile ilçelerinde 2 yeni proje hayata geçirecek. TOKİ, dar gelirliler için Silivri 3. etap projesi kapsamında 483 konut, Şile'de ise 112 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bu yıl içerisinde yapılacak.
TOKİ Silivri 2. Etap İhalesi YapıldıTOKİ Silivri 2. Etap İhalesi YapıldıTOKİ Silivri 2. etap projesi kapsamında 758 adet konut, 24 adet dükkan, 1 adet okul ve 1 adet caminin ihalesi yapıldı. TOKİ Silivri ihale sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacak.
TOKİ Silivri Başvuruları 18 Haziranda BaşlıyorTOKİ Silivri Başvuruları 18 Haziranda BaşlıyorTOKİ tarafından Silivri'de hayata geçirilen 1.356 konut satışa çıkıyor. TOKİ Silivri konutları başvuruları 18 haziranda başlıyor. TOKİ Silivri taksitleri 961 liradan başlıyor.
Toki Silivri 2.Etap İhalesi YapıldıToki Silivri 2.Etap İhalesi YapıldıTOKİ Silivri 2. etap projesinin ihalesi Yapıldı. TOKİ Silivri 2. etap konutları kapsamında 758 konut, 24 dükkan, 1 okul ve 1 cami inşa edilecek. TOKİ Silivri 2. etap projesinin proje 2020 yılında teslim edilecek.
TOKİ Silivri Projesinin DetaylarıTOKİ Silivri Projesinin DetaylarıTOKİ Silivri 1. etap projesinde 598 konut inşa edilecek. TOKİ Silivri projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilecek.
TOKİ'den Silivri, Pendik ve Tuzla'ya Konut Projesi!TOKİ'den Silivri, Pendik ve Tuzla'ya Konut Projesi!Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kayabaşı'da 3-5 ay sonra bitecek 3 bin adet daire bulunduğunu belirtti. Turan, "Bu yıl Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üretecek yapılandırma içerisindeyiz" dedi.
TOKİ Silivri 345 Konut İhalesi Ne Zaman YapılacakTOKİ Silivri 345 Konut İhalesi Ne Zaman YapılacakTOKİ'nin Silivri projesinde daireler kura çekilişi ile hak sahiplerini bulacak. Projenin inşaatı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacak.
  • Çimsa'dan 5 Yılda 1,5 Milyar Dolarlık İhracatÇimsa'dan 5 Yılda 1,5 Milyar Dolarlık İhracat
  • Mert Başaran’dan Konut ve Faizle İlgili Önemli ÇıkışMert Başaran’dan Konut ve Faizle İlgili Önemli Çıkış
  • TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?
  • Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!
  • Türkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut AldıTürkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut Aldı
  • Karabağlar Osman Aksüner’de Kentsel Dönüşüm Hız KazandıKarabağlar Osman Aksüner’de Kentsel Dönüşüm Hız Kazandı
  • Konutta ikametgâh kiralama DönemiKonutta ikametgâh kiralama Dönemi
  • Çelik Fiyatlarında Küresel GerilemeÇelik Fiyatlarında Küresel Gerileme
  • Ödeneksiz Projelere Tasfiye Hakkı Getirilmeli!Ödeneksiz Projelere Tasfiye Hakkı Getirilmeli!
  • Almanya’da Konut Krizi Büyümeye Devam EdiyorAlmanya’da Konut Krizi Büyümeye Devam Ediyor
ÇOK OKUNANLAR
  • Şubat Ayı Kira Artış Oranı Belli OlduŞubat Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
  • Çimsa'dan 5 Yılda 1,5 Milyar Dolarlık İhracatÇimsa'dan 5 Yılda 1,5 Milyar Dolarlık İhracat
  • Müteahhitler Federasyonu Başkanı Sulak'tan ‘Perde Duvar Zorunluluğu’na Şerh!Müteahhitler Federasyonu Başkanı Sulak'tan ‘Perde Duvar Zorunluluğu’na Şerh!
  • Çeşme'de 16 Dönümlük Arsa İçin 2,5 Milyar TL'lik Kritik DevirÇeşme'de 16 Dönümlük Arsa İçin 2,5 Milyar TL'lik Kritik Devir
  • Konut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye ÇıktıKonut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye Çıktı
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Şubat Ayı Kira Artış Oranı Belli Oldu
    • Çimsa'dan 5 Yılda 1,5 Milyar Dolarlık İhracat
    • Müteahhitler Federasyonu Başkanı Sulak'tan ‘Perde Duvar Zorunluluğu’na Şerh!
    • Çeşme'de 16 Dönümlük Arsa İçin 2,5 Milyar TL'lik Kritik Devir
    • Konut Kredisinde Limit 20 Milyon TL'ye Çıktı
    • 35 Metrekarelik Atölyeden 3.500 Metrekarelik Üretim Gücüne...
    • 63 Yıldır Tek İşimiz Konut Üretmek
    • 2026’da Konut Üretimi Artacak
    • Emlak Konut'tan Alsancak'a Üçüncü Proje
    • Konut Kredisi Düzenlemesi Finansmana Erişimi Kolaylaştıracak
    • TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde Bu Hafta Hangi İller İçin Kura Çekilecek?
    • Konut Kredisi Çekecekler Dikkat!
    • İnşaatta Sürdürülebilirlik Tartışmaları Güç Kazanıyor
    • Kiracılar ve Ev Sahipleri Soluğu Mahkemede Aldı!
    • Türkler Yurt Dışından 2,4 Milyar Dolarlık Konut Aldı