TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap Projesinin Detayları

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap Projesinin Detayları

TOKİ Silivri Alipaşa 3. etap ihalesi gerçekleşti. Proje kapsamında 483 konut ve 8 dükan inşa edilecek. 5 kat olarak tasarlanan projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

A+A-

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Silivri İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde 3’üncü etapta hayata geçirilecek olan 483 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

toki-silivri.jpgTOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, dün yapılan ihale kapsamında ayrıca 8 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Silivri Alipaşa 3. Etap projesinde yer alan konutlar  2+1 salon ve 3+1 planında tasarlandı. Binalar yatay mimari anlayışıyla zemin +5 kat olarak inşa edilecek.

İstanbul Silivri Alipaşa 3. Etap projesinde, TOKİ geleneksel ve modern mimariyi bir araya getiriyor.  Dekoratif pencerelere yer verilecek olan projede, ahşap görünümlü cephe kaplamaları olacak.

toki-silivri-projesi.jpgSpor ve oyun alanlarıyla dikkat çeken TOKİ Silivri projesiyle şehre değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum