TOKİ Mavişehir'deki 2 Araziyi 41 Milyon TL'ye Satışa Çıkardı

TOKİ Mavişehir'deki 2 Araziyi 41 Milyon TL'ye Satışa Çıkardı

TOKİ Karşıyaka Mavişehir'in en değerli lokasyonlarında denize sıfır olan rekreasyon alanı ve spor tesisleri alanı imarlı 2 adet araziyi açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan 2 arazinin bedeli 41 milyon 534 bin TL olarak belirlendi.

A+A-

Türkiye genelinde 186 arsayı satışa sunan TOKİ İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir mahallesindeki 2 değerli arazisini de satışa çıkardı. Satışa çıkarılan araziler denize sıfır mesafede yer alıyor.

Satışa çıkarılan araziler için yüzde 25 peşin 60 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor.

Satışa çıkan arazilerin bilgileri şu şekilde

  • İzmir ili, Karşıyaka ilçesi, Şemikler mahallesi 25697 ada 1 parseldeki 21.432 metrekarelik  rekreasyon alanı imarlı arazi 25 milyon 718 bin TL'ye satışa çıktı.
  • İzmir ili, Karşıyaka ilçesi, Şemikler mahallesi 25699 ada 1 parseldeki  10.544 metrekarelik açık spor tesisleri alanı ve trafo alanı imarlı arazi 15 milyon 816 bin TL'ye satışa çıktı.

TOKİ'NİN DAHA ÖNCE SATTIĞI REKREASYON ALANI İMARLI ARSA KONUT VE TİCARETE AÇILMIŞTI

TOKİ ve Emlak Konut'un 2011 yılında Cengiz İnşaat'a 4,5 milyon TL'ye sattığı sattığı Mavişehir'de denize sıfır 23 bin metrekarelik rekreasyon alanı imarlı arazi daha sonra konut ve ticaret kullanımına açılmıştı. Kamuoyunda tartışmalara neden olan arazi meclis gündemine de taşınmıştı. 

NARLIDERE'DE MAHKEME SÜRECİ DEVAM EDEN ARSA SATIŞTA

Narlıdere'de daha önce birkaç kez satışa çıkarılan ancak alıcı bulamayan 55 dönümlük konut ve ticaret imarlı arsa yeniden satışa çıktı. Arsanın fiyatı daha önce 90 milyon TL olarak belirlenirken bu satışta 81 milyon 139 bin TL'ye düşürüldü. Arsanın imar planı iptali için açılan dava devam  ediyor. TOKİ arsayı alacak kişi için 'mahkeme olumsuz karar verirse alıcının TOKİ'den herhangi bir hak ve iade talep edemeyeceğini' belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.