TOKİ Günlük 10 TL Taksitle Ev Sahibi Yapıyor

TOKİ Günlük 10 TL Taksitle Ev Sahibi Yapıyor

TOKİ vatandaşları ucuz konut sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ kurasız satışa çıkardığı konutların ilanlarını web sitesinde paylaştı. TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlara 10 bin TL peşinat ve günlük 10 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün.

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konutlarla her yıl on binlerce vatandaşa ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Uygun fiyatlarla  TOKİ  tarafından satışa çıkartılan konutlar vatandaşlar tarafından yakından izleniyor. Son olarak yakın bir zaman içerisinde 50 bin konut projesi kuraları çekilip listelerde bulunan isimler açıklandı. 

Kurum tarafından Eylül ayı ucuz konut ilanları açıklandı. Konutlar 10 bin peşinatla 360 TL taksitle satılabiliyor. Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile bunların dul ve yetimlerine 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli konut satışı yapılıyor. Satışa çıkarılan konutlar için peşinat oranları, projeye göre yüzde 10, 12, 15, 20, 25 olarak değişiyor. Ödenen peşinata göre vade de uzayabiliyor. Vade süreleri de projeye göre 96, 108, 120, 180, 216 ve 240 aya denk geliyor.

TOKİ'DEN GÜNDE 10 LİRA TAKSİTLE EVLER

TOKİ dar gelirli vatandaşları ucuza ev sahibi yapıyor. Bu kapsamda yeni konut proje ilanlarını resmi sitesinde açıklandı. Ev fiyatlarının uygunluğu ise dikkatlerden kaçmadı. TOKİ'nin dar gelirliler için hazırladığı bu projede evler günde 10 lira taksitle satışa çıkarılıyor. 

TOKİ'DEN UCUZ EVLER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye geneli satış listesi için beklenen listeyi açıkladı. Yayımlanan yeni listeye göre TOKİ ev sahibi olmak isteyen alt gelir grubu vatandaşlar için çekilişsiz kurasız açık satış yöntemi ile sadece 10 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

toki-daire.pngtoki-daire-1.pngtoki-daire-2.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.