TMSF Açık Artırmayla Gayrimenkul Satacak

TMSF Açık Artırmayla Gayrimenkul Satacak

TMSF, Eskişehir'de 3 ve İstanbul 'da 1 adet hacizli gayrimenkü açık artırma ile satışa çıkardı. Açık artırmaya katılanların yüzde 7,5 teminat yatırması gerekiyor.

A+A-

Eskişehir ve İstanbul 'da amme borcundan dolayı hacizli bulunan gayrimenkuller gerçekleştirilecek olan açık arttırma ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından satışa sunulacak.

ESKİŞEHİR VE İSTANBUL’DA AÇIK ARTTIRMA İLE SATILACAK

Satışa sunulacak gayrimenkuller arasında arsa, dükkan ve mesken nitelikli taşınmazlar bulunuyor.  Taşınmazların satış ihaleleri,  6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri ile 5411 sayılı Bankacılık Kanununun TMSF'ye vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde gerçekleştirilecek.

ESKİŞEHİR’DE 3 İSTANBUL’DA 1 TAŞINMAZ VAR

Açık arttırma usulü ile satılacak olan Eskişehir'de 8.260 m2 yüzölçümlü arsa,  220 m2 alanlı Asma Katlı İşyeri bulunuyor.  Ayrıca Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi, Kurtuluş Mahallesi, 13659 ada, 13 parselde kayıtlı, zemin kat, Dükkan Asma Katlı vasfında 1 nolu bağımsız bölüm de açık arttırma usulü ile satışa sunulacak.

İstanbul'da ise 280 m2 alanlı, mesken vasfında taşınmaz satışa sunulacak.

AÇIK ARTTIRMAYA KATILACAKLAR % 7,5 TUTARINDA TEMİNAT YATIRACAK!

Açık arttırmaya katılmak isteyenler istedikleri her gayrimenkul için, tespit edilen muhammen bedelin % 7,5 tutarında teminat yatırmaları gerekiyor.  Gayrimenkul satışı açık artırma ile yapılacak. Birinci satışta, gayrimenkul muhammen değerinin % 75’ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana verilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.