Tepe Home'dan İzmirli Depremzedelere Yatak ve Mobilya Desteği

Tepe Home'dan İzmirli Depremzedelere Yatak ve Mobilya Desteği

İzmir'de yaşanan depremin yaraları sarılmaya devam ederken Tepe Home depremzedeler için ürettiği yatak ve mobilyalarını ulaştırmak için araçlarını gönderdi.

A+A-

Ege Bölgesinde, İzmir merkezli yaşanan 6,7 şiddetindeki depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Tepe Home da, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalara destek vermek için harekete geçen markalardan biri oldu. Tepe Home, depremde evlerini kaybeden vatandaşların yeni evlere yerleştirilmesi sürecinde yatak ve mobilyaya doğan ihtiyaca kayıtsız kalmayarak yardım eli uzattı.

Bilkent Holding çatısı altında yarım aşırı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Tepe Home, Türkiye’yi üzüntüye boğan İzmir depreminde mağdur olanlar vatandaşlarımıza yatak ve mobilya desteğinde bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliği kapsamında hazırlanan ihtiyaç ürünlerini taşıyan Tepe Home kamyonları yüzleri gülümsetebilmek umuduyla 04 Aralık günü Ankara’dan İzmir’e doğru yola çıktı.

İzmirlilerin Daha Aydınlık Yarınlara Uyanmalarına Katkıda Bulunmak için Yola Çıkıyoruz…

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “İzmir’de yaşanan deprem hiçbirimizin kayıtsız kalamayacağı bir doğal afet. Tepe Home ailesi olarak, depremde zarar gören vatandaşlarımıza, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ihtiyaç listelerini dikkate alarak belirlediğimiz ürünlerle destek olarak aydınlık yarınlara uyanmalarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bugün, tüm ürünleri teslim edecek olan araçlarımızı İzmir’e gönderiyoruz. Yeni yılda, acılara biraz olsun merhem, doğal adet mağdurlarının yüzlerinde bir tebessüme sebep olabilmek amacıyla yola çıktık. Aydınlık yarınlara uyanmalarında bir katkımız olabilirse, ne mutlu bize.” Açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.