Temaşehir Konya İkinci Etap Satışa Çıktı

Temaşehir Konya İkinci Etap Satışa Çıktı

Torkam İnşaat ve Emlak Konut GYO Güvencesiyle ikinci etap Temaşehir Konya projesi yüzde 5 peşinatla konut satışlarına başladı. Temaşehir daire fiyatları, ödeme bilgileri, yeni etap fiyat listesi, iletişim ayrıntıları. Temaşehir Konya konutları nerede, nas

A+A-

Konya konut projeleri kapsamında ilin en büyük dev projesi Temaşehir yeni etap evlerini satışa çıkardı. Emlak konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinde satışlar sadece yüzde 5 peşinatla başladı.

Torkam inşaat Konya projesi için ikinci etapta düğmeye bastı ve satışlara özel bir lansman ile başladı.

Konya'nın en büyük konut projeleri arasında ilk sırada yer alan ve Torkam imzasıyla ilk etap konutların neredeyse tamamının satıldığı dev projede yeni etap satışlarının heyecanı yaşanıyor. 26 Ekim tarihinde Konya'da düzenlenen özel bir basın lansmanı ile satışlarına başlanan Temaşehir Konya projesi kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere özel sadece yüzde 5'lik peşinatla hayallerindeki eve kavuşabilecek.

Konya ilinin en özel lokasyonunda konumlandırılan Meram'da yükselecek Temaşehir projesi Emlak Konut GYO ve Torkam ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Konya Meram konut projelerinden en yenisi Temaşehir 60 metrekarelik bir arazi üzerinde 20 bin metrekarelik meydan çevresinde geliştiriliyor. Projde 28 blokl, 728 konut ve 152 adet ticari ünite yer alıyor. Proje iki etap halinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Her aileye uygun daire tiplerinin yer aldığı Temaşehir Konya konut projesi kapsamında 2+1 evlerin büyüklüğü 127 metrekare, 3+1 evlerin büyüklükleri ise 173 metrekare, 4+1 evler 209 metrekare, 5+1 evler 260 ve 6+1 olan en büyük evlerin metrekaresi ise 386 metrekare büyüklükte alıcıların beğenisine sunuldu.

Temaşehir Konya projesi nerede, nasıl gidilir?

Markalı şehir konseptine uygun tasarlanan projede şimdiden TemaTaksi olarak adlandırılan bir de taksi durağı planlanıyor. Konya Metro projesinin de güzergahı üzerinde bulunan ‘Temaşehir’ aynı zamanda YHT garına da oldukça yakın bir mesafede konumlanmış durumda.

Temaşehir İletişim Bilgileri

Temaşehir projesi adres: Yenice Mahallesi, Çeçenistan Caddesi Meram Konya

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.