Tekfen İnşaat 2,1 Milyar Dolarlık Dev Proje İçin İmzayı Attı

Tekfen İnşaat 2,1 Milyar Dolarlık Dev Proje İçin İmzayı Attı

Tekfen İnşaat Katar Al Khor Expressway projesinde imzalar atıldı. 34 kilometre uzunluğundaki proje Ekim 2019'da tamamlanacak

A+A-

Tekfen İnşaat, Al Khor Expressway isimli yolu 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle inşa edecek. 

Katar Al Khor Expressway projesi toplam 34 kilometre uzunluğunda olacak ve geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler yer alacak. 

Tekfen İnşaat, Al Khor Expressway projesini 36 ay sonra teslim edecek. 

Tekfen Holding'in KAP açıklaması;

Grup şirketlerimizden Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Katar Devleti'ni temsilen Belediyeler ve Çevre Bakanlığı arasında 23 Ağustos 2016 tarihli açıklamamızda ön protokolü imzalandığı duyurulan "Al Khor Expressway" adlı otoyol projesinin sözleşme görüşmeleri tamamlanmış olup, toplam 34 km. uzunluğunda geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler olan yüksek prestijli projenin 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle anahtar teslimi olarak inşa edilmesi ve 36 ay sonunda teslim edilmesi konusunda nihai sözleşme imzalanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.