TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü!

TEB Konut Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü!

TEB Kampanyalı konut kredisi faiz oranlarına bugün itibariyle 15 puanlık indirim uyguladı. TEB 2,04 olan faiz oranını indirim sonrası 1,89'a düşürdü.

A+A-

TEB bugün itibariyle kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka en son 13 Mayıs’ta faiz oranlarında artış uyguladı. Bugün tekrar faiz oranlarını güncelleyen TEB kampanyalı konut kredisi için 15 puana kadar faiz indirimi yaptı.

TEB Konut Kredisi Faiz Oranı

TEB tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında %2.58 faiz oranı sunuyor. Banka kampanyalı konut kredisi faiz oranları için ise bugün uyguladığı indirim sonrasında %2.04 olan faiz oranlarını %1.89’a indirdi. Banka 10 yıla kadar tüm vadeler için %1.89 faiz oranı sunuyor.

TEB Konut Kredisi Hesaplama

TEB’den 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.100 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam geri ödemesi 253.000 TL’ ye karşılık geliyor.

TEB Konut Kredisi Masrafları

TEB konutun değer tespiti için yaklaşık 700 TL ekspertiz ücreti ve 260 TL ipotek tesis ücreti talep ediyor. Ayrıca kredinin %0.5’i kadar kredi tahsisi ücreti alıyor. Bu oran 100.000 TL konut kredisinde 500 TL’ ye karşılık geliyor.

Kaynak: KrediPazarı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.