Tasarımcı ve Mimarlar için Artık Yeni bir Buluşma Noktası

Tasarımcı ve Mimarlar için Artık Yeni bir Buluşma Noktası

Yıldız Entegre’nin destekleriyle yayın hayatına başlayan ve tasarımı odağına alan iletişim platformu agacinizinde.com yayında. Web sitesi, tasarım odağındaki portre ve haber içeriklerinin yanı sıra, mimar ve tasarımcılar ortak paydada buluşabilecek.

A+A-

“Ağacın İzinde” mottosuyla yenilikçi tasarım anlayışı çerçevesinde çalışmalarına devam eden ve ürünlerini bu anlayıştan esinlenerek doğadan aldığı ilhamla tasarlayan Yıldız Entegre’nin destekleriyle yenilikçi bir blog olarak kurgulanan Ağacınİzinde.com yayın hayatına başladı.

10 maddelik manifestosunun ilk maddesine gezegenin ve insanın iyiliği için diyerek başlayan Ağacınİzinde.com, tasarım odağında özgün fikirlerin yer bulduğu yenilikçi bir blog anlayışıyla tasarlandı. İlham veren tasarım fikirlerinden, mimar portrelerine, yenilikçi projelerden, doğa, keşif ve başarı hikayelerinin yer aldığı haber ve videolara kadar 360 derece bir içerik dizisi sunuluyor.

Hedef kitlesi arasında mimarlar, tasarımcılar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, öğrenciler, akademisyenler ve tasarım odağında iş yapan profesyonellerin yer aldığı platform aynı zamanda, yorum ve eleştiriler ışığında kişilerin seslerini duyurabilecekleri ortak bir fikir platformu niteliği taşıyor.

Finlandiyalı ünlü mimar Alvar Aalto portesinden Galataport’un tasarımcısı Tanju Özelgin ile yapılan samimi video röportaja; Avustralya’nın 2000’li yıllarsa keşfedilen Dinozor ağaçları Wollemiler’den Biyofilik tasarıma 360 derece tasarıma dair özgün içerikler Ağacınİzinde.com’da okurlarını bekliyor.

KULLANICI DOSTU ARAYÜZ

Ferah, sade ve yalın bir tasarım diliyle oluşturulan web site, kullanışlı alt yapısı ile masaüstü, tablet ve mobil cihazlarda tam uyumlu olmasının yanı sıra, özel kodlamayla farklılaştırılan kullanıcı dostu bir teknoloji sunuyor.

Klasik blog sitesinin ötesinde yenilikçi ve avangart bir tasarım anlayışının hakim olduğu web sitesinde, ziyaretçilerin aradıklarını en kolay şekilde bulabilmesi ve tüm sekmelere kolayca ulaşabilmesi sadece üç tıklama ile mümkün olabiliyor.

 

360 DERECE İLETİŞİM PLATFORMU

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, “Tasarım gün geçtikçe hayatımızın odağında daha fazla yer alıyor. Biz bu platformda tasarımın odağına ağacı koyup, fikirlerin ve projelerin hayat bulduğu bir yayın hayali ile yola çıktık. Tasarım dünyasında bulunan herkese ortak paydada buluşabilecekleri 360 derece bir alan sunduk.  Tasarımda sıklıkla ağacın izinden gidildiği bir dönemde bu platformun, yenilikçi yaklaşımı ve vizyonuyla sektörümüze değer katacak bir hamle olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.