Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden Tapu İşlemleri İçin Yeni Önlemler

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden Tapu İşlemleri İçin Yeni Önlemler

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koronavirüs tehdidi geçene kadar tapu müdürlüklerine bazı önlemler getirildi. Tapu müdürlüklerine maskesiz girilemeyecek, kat irtifakı için web tapu üzerinden randevu alınacak.

A+A-

Artık vatandaş müdürlüklere maskesiz giremeyecek. Çalışanlar siperlik, maske ve elpen kullanacak. Bu süreçte gerçekleşen tapu işlemlerinin analizinin ardından bugün itibariyle kat irtifakı/kat mülkiyeti işlemlerine ve bu işlemlere bağlı olarak yapılacak ve cins değişikliği işlemleriyle ilgili istekler, webtapu sistemi üzerinden başvurulup ya da e-randevu/çağrı merkezi üzerinden randevu alınıp karşılanacak.

Yazıda, “Müdürlüklerimizde görev yapan personelimizin sağlığının korunması için müdürlüklerimize girişte bulunan vatandaşların maskesiz içeri alınmaması, başvuru biriminde ve akit masasında görevli personelimizin maske/siperlikli maske ve elpen kullanması büyük önem arz etmektedir. Ayrıca ilgi yazı gereğince personelimiz, ikinci bir emre kadar temizlenebilmesi daha kolay serbest kıyafetle görevlerini ifa edebilecektir” ifadeleri kullanıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.