Süs Bitkileri ve Peyzaj Fuarı Flower Show İstanbul 14-16 Kasımda

Süs Bitkileri ve Peyzaj Fuarı Flower Show İstanbul 14-16 Kasımda

50 bin dekar alanda 1,2 milyar dolarlık üretim gerçekleştiren süs bitkileri ve peyzaj sektörünün 2019 buluşması Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

A+A-

Tarsus Turkey tarafından SÜSBİR (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği) işbirliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

11. kez kapılarını açacak fuarda iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarından peyzaj uygulamalarına ve bahçe aksesuarlarına kadar yüzlerce yeni ürün, malzeme, ekipman ve teknolojiler bir arada sergilenecek.

 

Aralarında belediyeler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, turistik tesisler, yapı marketler, şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu yurt içi ve yurt dışından binlerce alıcıyı ağırlayan Flower Show İstanbul, bu yıl da Türk süs bitkileri sektörünü dünyaya açacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.