Sur Yapı Ümraniye Fiyat Listesi

Sur Yapı Ümraniye Fiyat Listesi

Sur Yapı'nın yeni projesi Sur Yapı Ümraniye'de ön satışlar başladı. 191 konuttan oluşan Sur Yapı Ümraniye'de fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor.

A+A-

Sur Yapı, Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 191 konuta yer verilecek olan proje Sur Yapı'nın bir diğer projesi Exen İstanbul'un hemen karşısında hayata geçirilecek. 

8 blok şeklinde, az katlı yatay mimari esas alınarak inşa edilecek olan Sur Yapı Ümraniye projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli dubleks konut tipleri bulunuyor. 

Büyük teraslı, geniş bahçe alanlı ve çift balkonlu dairelere yer verilecek olan projedeki 2+1 konutlar 143 metrekare, 3+1 konutlar 202 metrekare, 4+1 konutlar 260 metrekare, 5+1 dubleks konutlar ise 363 metrekare büyüklüğe sahip. 

Sur Yapı Ümraniye projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. 

Fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu ve türk hamamı gibi sosyal alanlara yer verilecek olan projede cadde dükkanları da yer alacak. 

Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye Plazalar Bölgesi, Çengelköy ve Kadıköy'e ulaşım kolaylığıyla ön plana çıkan projenin inşaatına Nisan ayında başlanması planlanıyor. 

SUR YAPI ÜMRANİYE FİYAT LİSTESİ

Projede yer alan 2+1 konutlar 3 milyon TL'den, 3+1 konutlar ise 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede?

Ümraniye metro istasyonuna yürüme mesafesinde, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerinde yer alan konumuyla dikkat çeken Sur Yapı Ümraniye projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına yakın mesafede yükseliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.