Sur Yapı Antalya'da 25 Bin TL Peşinatla Ev Satıyor

Sur Yapı Antalya'da 25 Bin TL Peşinatla Ev Satıyor

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm prjesini Antalya'da hayata geçiren Sur Yapı, 25 bin TL peşinat ve aylık 1.350 TL taksitle ev sahibi yapıyor.

A+A-

Sur Yapı Antalya projesinde satış süreci devam ediyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipi bulunuyor.

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen Sur Yapı Antalya'dan 25 bin TL peşinat ve 1.350 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

120 ay 0,98 faiz imkanı sunulan projedeki daire alanları 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya projesi Kepez'de hayata geçiriliyor. Projeyle 1 milyon 300 bin metrekarelik dev bir şehir kuruluyor.

Yeni yılda yeni kampanyanın başladığı Sur Yapı Antalya projesinde; Müzeler,  gölet kafeleri, hastane, okullar,  dev şehir parkı, alışveriş merkezi ve caddeler, amfi alanları, teknokent, süs havuzları, piknik alanı, göletler, pergola altı dinlenme alanları  bulunuyor.

İlk etap teslimleri bu yıl içerisinde yapılacak olan projede konutların yanı sıra anaokul, ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere; 11 adet okul, 3 adet camii, bir adet organik pazar yeri, 3 adet Sağlık Ocağı, bir adet spor ve kültür merkezi, büyük bir hastane, bir müze alanı, bir adet alışveriş merkezi, dev şehir parkı ve akaryakıt istasyonu da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.