Sur Yapı Antalya Projesinde 678 Daire Daha Teslim Edildi

Sur Yapı Antalya Projesinde 678 Daire Daha Teslim Edildi

Sur Yapı Antalya’da daire teslimleri devam ediyor. İskan işlemleri hızla tamamlanan ve geçtiğimiz ay Sur Yapı tarafından tamamlanıp Antepe A.Ş.’ye teslim edilen Park Etabı E ve D parseldeki 10 blokta 678 dairenin daha anahtar teslimi yapıldı.

A+A-

Sur Yapı 8 milyar TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirdiği Sur Yapı Antalya Projesi’nin ilk anahtar teslimleri 2020 Haziran ayında, A parsel 9 blokta 606 dairede gerçekleşti. Projenin kademeli olarak tamamlanan diğer parsellerinde de teslimler tüm hızıyla devam ediyor. Sur Yapı, Park Etabı’ndaki D ve E parselinin iskan işlemlerini, geçtiğimiz ay Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’yla koordineli şekilde tamamladı. Antepe A.Ş.’ye teslim edilen D ve E parselindeki 10 bloktaki 678 dairenin anahtarları bugün gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 

sur-yapi-antalya-anahtar-teslim-toreni.jpg

Muhittin Böcek’ten teşekkür

Pandemi nedeniyle sınırlı bir katılımcıyla sade bir şekilde gerçekleştirilen törene online katılım sağlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; “Sur Yapı tarafından inşaat devam ediyor. Biz de vatandaşlarımıza kira desteği vermeyi sürdürüyoruz. Diğer yandan alt yapı ve peyzaj çalışmalarını da tamamladık. Bugün 472 hak sahibinin evlerini teslim ediyoruz. Şimdiye kadar Antalya için taş taş üstüne koyan, emek veren, bu projeyi başlatan, yürüten herkese, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sur Yapı’nın kıymetli çalışanlarına, Genel Müdürü’ne, yönetimine teşekkür ediyorum. Proje son hızıyla devam edecek ve tüm hak sahibi vatandaşlarımız etap etap evlerine kavuşacaklar” dedi.

“Sur Yapı ailesi büyümeye devam ediyor”

Teslimlerle ilgili bilgi veren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Antalya’da inşa ettiğimiz yeni şehir adım adım gerçeğe dönüşüyor. Antalya projemizin ilk etabı olan Park Etabı’nın 606 daireden oluşan 9 bloklu A parselinde, 2020 Haziran ayında teslimlerle birlikte yaşamı başlatmıştık. E ve D parsellerindeki 472’si hak sahiplerinin olmak üzere toplamda 678 dairenin daha teslimiyle Sur Yapı ailemiz büyümeye devam ediyor. Bu parsellerdeki dairemizin geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteği ile iskanlarını almıştık. Biz de dairelerimizi tamamlayıp Antepe’ye teslim ettik. Nihayet bugün, gerçekleştirilen törende daire sahiplerimiz evlerinin anahtarlarına kavuştu. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sur Yapı çatısı altına giren yeni daire sahiplerimize evlerinde sağlık ve huzur içinde yaşamalarını diliyorum” dedi.

 “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz”
 
Elmas sözlerine şöyle devam etti; “İnşa sürecini hızla gerçekleştirirken hak sahiplerine verdikleri kira desteği için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, projenin tüm süreçlerinde destek olan başta Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere Antepe A.Ş.’ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı çalışanlarına bu süreçte bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.