Şua İnşaat'tan Aidatları Azaltan Akıllı Ev Konsepti

Şua İnşaat'tan Aidatları Azaltan Akıllı Ev Konsepti

Şua İnşaat Fikirtepe’de konumlanan son projesi Elite Concept’te akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlıyor

A+A-

Gri su arıtma sisteminin kullanıldığı projede, ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş enerjisinden yararlanılıyor. Dünyaca ünlü prestijli projelerde kullanılan ve güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camların tercih edildiği Elite Concept’te, ısı ve aydınlatma amaçlı enerji kullanımından ciddi oranda tasarruf sağlanırken aynı zamanda işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

Yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufunun sağlandığı Elite Concept’te, tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı içinse güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Bu uygulamalar sayesinde işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.