Skyland İstanbul’da Bahar Fırsatları

Skyland İstanbul’da Bahar Fırsatları

Eroğlu Yapı, Skyland İstanbul projesi için bahar kampanyasını duyurdu. 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL’den başlayan taksit seçeneği büyük ilgi gören kampanya, yeni dönemde, 0 peşinat ve 60 aya kadar 0.49 faizli alternatif bir ödeme planı daha sunuyor.

A+A-

Skyland İstanbul, “0” peşinat ile 0.98 faizli 120 ay 4.900 TL taksit seçeneğine alternatif oluşturan yeni ödeme planını duyurdu. Baharın gelişini yeni fırsatlarla kutlayan projeye, 0 peşinatlı 0.49 faizli 60 aya varan yeni ödeme planı seçeneği eklendi.

Skyland İstanbul bahar kampanyası, kent merkezinde konforlu ve kazançlı bir konut arayışında olan yatırımcılara avantajlı seçenekler sunuyor. Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidansları ile eşsiz bir orman manzarasına sahip proje, panoramik şehir manzarasıyla da dikkat çekiyor. Sky Residence, 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun daire seçenekleri, geniş balkonları, orman ve şehir manzarası ile öne çıkarken, diğer kulenin zirvesinde 8 kata yayılan Sky Premium Residence, sadece bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör ile 45 katlı kulede müstakil ev konforu yaşatıyor. Adalar ile 2. ve 3. köprüye hakim 180 derecelik kesintisiz şehir manzarası, Sky Premium sakinlerini bekliyor. Sky Deluxe Residence ise, 10.000 metrekarelik peyzaj alanı özgün iç mimarisi, 1+1’den 4+1’e varan daire seçenekleri ile sıradışı bir yaşam alanı sunuyor. Sky Deluxe bünyesindeki 4+1 dubleks daireler, yüksek tavanlı kış bahçeleriyle yaşam alanlarını büyütüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.