Sinpaş GYO'dan Küçükçekmece'ye Konut ve Otel Projesi

Sinpaş GYO'dan Küçükçekmece'ye Konut ve Otel Projesi

Sinpaş GYO Bahçelievler'de yeni bir proje hayata geçirecek. 71 bin 255 metrekare inşaat alanı bulunan projede 399 bağımsız bölüm inşa edilecek. Proje içerisinde konut ve otel yer alacak.

A+A-

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 3 Temmuz 2015 tarihinde imzaladığı "kat karşılığı inşaat sözleşmesi" ile portföyüne eklediği İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. 

399 bağımsız bölümden oluşacak

İmar uygulamasının tamamlanması ile birlikte hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesi'ne ruhsat başvurusu yapıldı. Başvurulan ruhsat projesine göre; toplam inşaat alanı 71 bin 255 metrekare bağımsız bölüm sayısı 399 adet oldu.

Karma proje geliyor

Başvurulan ruhsat başvurusuna göre, toplam inşaat alanı 71 bin 255 metrekare olarak açıklanan projede 399 adet bağımsız bölüm bulunacak. Karma proje olarak planlanan Safra projesinin içerisinde konut ve otel ünitesi yer alacak. 

Markalı konut projelerinin yanı başında

13222 ve 13223 parselleri üzerinde inşa edilecek projeye yakın konumda yer alan inşaat projeleri ise şu şekilde:
- Torkam E5
- İswest
- Toya Moda

113 odalı otel

Markalı konut projelerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede yükselecek proje içerisindeki otelde 113 oda bulunacak. Oda fiyatları ise 275 TL ile 352 TL arasında olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.