Sinpaş GYO'dan 4 Milyar TL'lik 7 Proje

Sinpaş GYO'dan 4 Milyar TL'lik 7 Proje

Sinpaş GYO 2018 yılında 4 milyar TL değerinde 7 proje hayata geçirecek. Sinpaş GYO'nun 7 projesinde toplam 4 bin 691 bağımsız bölüm yer alacak.

A+A-

Sinpaş, 2018 yılında 7 projede 4 bin 691 bağımsız birimin yapımına başlayacak. Projelerin İstanbul, Ankara ve Bursa’da yer alacağını söyleyen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, söz konusu projelerin değerinin 4 milyar TL olduğunu dile getirdi.

Sinpaş, bu yıl 7 projede 4 bin 691 bağımsız birim inşa etmek için kolan sıvadı. Söz konusu konutların İstanbul, Ankara ve Bursa’da üretileceğini belirten Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, bu yapıların değerinin 4 milyar TL’yi geçeceğini kaydetti. Firmanın, Anadolu yakasında yapımı süren İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu projesi Finans Şehir’in inşaatının devam ettiğini aktaran Çelik, bu yıl içinde bu projede 444 yeni konutun temelini atacaklarını bildirdi. Sinpaş’m Finans Merkezi’ne komşu olacak bir diğer projesinin adı ise Sinpaş Time. Çelik, 357 konutun yer alacağı projeden toplam 413 milyon 551 bin TL ciro hedeflediklerim açıkladı. Şirketin diğer projeleri hakkında da bilgi veren Mahmut Sefa Çelik, şöyle konuştu: “Sefaköy’de 1067 konutluk bir projenin temelini atacağız. Toplam 51 bin 200 metrekare arazi üzerinde gerçekleştireceğimiz projemizde 510 milyon TL’lik hasılat öngörüyoz. Toplam 554 bağımsız birimden oluşacak Metrolife’tan ise 130 milyon 804 bin gelir bekliyoruz.”

Sinpaş’m İstanbul dışında hayata geçireceği projelerin Ankara ve Bursa’da yer alacağını söyleyen Çelik, “Ankara’da hayata geçireceğimiz Yalı Vadi projesinde toplam bin 6 konut yer alacak. Bu projedeki ciro hedefimizi yaklaşık 1 milyar 691 milyon TL olarak belirledik. Aquacity Bursa projemizde ise 508 konut yer alacak. Bu projemizden ise 227 milyon 914 bin TL gelir beklentimiz var” ifadesini kullandı.

‘FARKLI İHTİYAÇLARA İDEAL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ’

Gayrimenkul projelerinin yanı sıra iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümleri sunan ticari projeleri de hayata geçirdiklerini vurgulayan Çelik, “Sinpaş Iş Modern İkitelli projemiz yatırımcılarına yüzde 150 kazandırdı. Şimdi de İş Modern markası ile Ambarlı’da 400 metrekareden 12 bin metrekareye kadar birleştirilebilir modüler alanlar ve değişebilir kat yükseklikleriyle farklı ihtiyaçlara ideal çözüm sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.