Sinpaş GYO Ümraniye'deki Arsasını 55 Milyon TL'ye Sattı

Sinpaş GYO Ümraniye'deki Arsasını 55 Milyon TL'ye Sattı

Sinpaş GYO, Ümraniye'nin Çakmak mahallesinde bulunan 4.647 metrekare büyüklüğündeki arsasını 55 milyo 160 bin TL'ye Servet GYO'ya sattı. Alıcı firma ödemeyi 42 taksit olarak vade farkıyla beraber ödeyecek.

A+A-

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) arasında dev anlaşma sağlandı. Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi 2435 ada, 4 parsel üzerinde bulunan 4 bin 647 metrekarelik taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi.

55.1 milyon TL'lik arsa

Taşınmazın satış bedelinin Sinpaş GYO tarafından taşınmaza dair alınmış olan yapı ruhsatları, bugüne kadar yapılmış hafriyat ve iksa çalışmaları, maliyetleri değerlendirilerek 55 milyon 160 bin TL olarak belirlendi. 

42 ay taksitle ödeme

Satış işlemi Arı Finansal Kiralama A.Ş. üzerinden finansal kiralama yoluyla yapılacak ve satış bedeli Arı Finansal Kiralama A.Ş.'den 42 aya yayılan taksitler halinde ve her taksit için ödeme tarihine kadar Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ilan edilen Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki değişim oranına göre hesaplanacak vade farkı ile beraber tahsil edilecek.

İmzalar atıldı

Bu zamana kadar yüzlerce proje hayata geçiren Servet GYO ve Sinpaş GYO arasında finansal kiralama sözleşmesi imzalandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.