Sinpaş Gökorman'da Müstakil Ev Konoforu

Sinpaş Gökorman'da Müstakil Ev Konoforu

Sinpaş Yapı'nın Çekmeköy Ormanı manzaralı projesi Gökorman'da ‘şeffaf oda’ ile duvarlar yerine cam panellerle bölünen odaları sayesinde müstakil yaşam hayatı sunulacak.

A+A-

Sinpaş Gökorman projesi Çekmeköy Ormanı manzaralı proje Türkiye’de ilk kez cepheye yansıyan özel mimarisiyle müstakil yaşam kazandırmayı hedefliyor.

Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökorman”, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın karşısında Ümraniye bölgesinde yükseliyor. Özel mimarisiyle Anadolu Yakası’nın dikkat çeken projesi Gökorman’da 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Gökorman farklı tasarım özelliklerinden biri olan ‘şeffaf oda’ ile duvarlar yerine cam panellerle bölünen odaları sayesinde dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarasına sahip olacak.

Gökorman projesi 426 konuttan oluşan, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı ile butik bir proje özelliğine sahip.

Projede yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kafe, fitness, sauna, özel lounge ve geniş sosyal donatılar yer alıyor.

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek proje; Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Metro’ya 2 dakika mesafede olmasının yanında, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman Proje Künyesi:

Toplam Arsa Alanı: 11.263 m2

Konum: Ümraniye / İstanbul

Teslim Tarihi: 2020

Konut Sayısı: 426

Metrekare Aralığı: 48-205

Konut Tipleri: 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.