Sinpaş Altınoran’a En Başarılı Temalı Konut Projesi Ödülü

Sinpaş Altınoran’a En Başarılı Temalı Konut Projesi Ödülü

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

A+A-

Bu yıl 5. si düzenlenen “Shining Star Awards”, sosyal alanlara yönelik eğlence, etkinlik ve rekreasyon alanlarına nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor. “Shining Star Awards 2018’ yarışmasında En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülüne Sinpaş’ın Ankara’da bulunan temalı en büyük yaşam projesi Altınoran layık görüldü. Yarışmada Altınoran’ın bir konut projesi olması dışında, içinde yer alan zengin sosyal donatıları ve eğlence mekanları değerlendirildi.

zaik-ak.jpg

Ödül almak üzere geceye katılan Proje Tasarım ve Koordinasyon Müdürü Zaik Ak şunları söyledi: “Sinpaş’ın Ankara’da hayata geçirdiği Altınoran projesi En Başarılı Temalı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. Bugün bu ödülün Altınoran projesi içinde yer alan zengin sosyal donatılar ve eğlence mekanları değerlendirilerek verilmesi Sinpaş’ın işini ilklerle başarılı bir şekilde buluşturduğunun kanıtı niteliğinde.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.