'Şimdi Al 2019'da Öde' Kampanyası Başladı!

'Şimdi Al 2019'da Öde' Kampanyası Başladı!

Emlak Konut'un yüklenici firmalarının başlattığı 'şimdi al 2019'da öde' kampanyası bugün başladı. Emlak Konut'un bazı yüklenici firması projeyi başlattıklarını duyururken diğer firmaların da kampanyayı dahil olması bekleniyor. Kampanya için 5 bankayla anl

A+A-

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) öncülüğünde hazırlanan "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası başladı. Gayrimenkul sektörü, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmaları olarak bir araya geldi.

Emlak Konut'tan tam destek

Yaklaşık 25 firmanın katıldığı kampanya Emlak Konut tarafından yapılmıyor. Yüklenici firmaların birlikte başlattığı kampanyaya Emlak Konut'tan tam destek geldi. 

5 bankayla anlaşıldı

Konutta Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası kapsamında İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile anlaşma yapıldı. 

Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası nedir?

Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası kapsamında ödemeler 2019 yılının Ocak ayında başlayacak. Kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşin, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80’i ise anlaşmalı banka kredisi kapsamında kredi kullanımını sağlanacak. Kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Firmalar duyurmaya başladı

Emlak Konut öncülüğünde hazırlanan kampanya, firmalar tarafından tek tek açıklanıyor. Siyahkalem dün Köy projesinin 3. etabını kampanyaya özel satışa çıkardığını açıkladı. Ardından Tahincioğlu da Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerinde kampanya başlattığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.