Sertürk Villa Life Projesinde Yaşam Başladı

Sertürk Villa Life Projesinde Yaşam Başladı

Sertürk İnşaat’ın Menemen Günerli’de hayata geçirdiği Villa Life projesinin inşaatı tamamlandı ve projede eylül sonu itibariyle yaşam başladı. Anahtar teslim töreni düzenleyen Sertürk İnşaat projedeki satışların yüzde 90’ını da tamamladı.

A+A-

Sertürk İnşaat’ın Günerli’de hayata geçirdiği, 28 villadan oluşan Villa Life projesinde anahtar teslim töreni gerçekleşti. Bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Sertürk İnşaat yönetim kurulu başkanı Süleyman Serdar Işıldar, “Tüm projelerimizi eksiksiz ve zamanında teslim etmeye devam ediyoruz. Bu projemizi de taahhüt ettiğimiz süre içerisinde tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Çevre yoluna ve şehir merkezine çok yakın mesafede olan projemizde müstakil bir yaşam ve geniş sosyal olanaklara yer verdik” dedi.

villa-life-gunerli.jpg

YÜZDE 400 İLE ENFLASYONUN ÜSTÜNDE BİR KAZANÇ

Projenin lansmana çıkmasından bu yana villa fiyatlarının yüzde 400’ün üzerinde bir getiri sağladığını belirten Işıldar, “Tüm projelerimizde yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Villa Life projemizden ev alanlar enflasyonun çok üstünde bir kazanç elde etti. Lansman fiyatlarından faydalananlar yüzde 400 kazanç elde etmiş oldu” ifadelerine yer verdi.

serdar-isildar.jpg

FOÇA’DA DENİZE SIFIR PROJE GELİYOR

Foça’da denize sıfır bir arazi üzerinde konut ve butik otel projesi hayata geçireceklerini de vurgulayan Serdar Işıldar projenin detaylarını yakın zamanda duyuracaklarını söyledi. Işıldar yeni villa projeleri için arsa geliştirme çalışmalarına devam ettiklerini, İzmir’in kuzeyinde yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

serturk-insaat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.