Şeker GYO Web Sitesine “Muse Creative Awards”dan İki Ödül!

Şeker GYO Web Sitesine “Muse Creative Awards”dan İki Ödül!

Şeker GYO web sitesi, Muse Creative Awards Ödülleri Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerine layık görüldü.

A+A-

23 farklı ülkeden 3.942 katılımcının başvurduğu Muse Creative Awards’da Şeker GYO web sitesi “www.sekergyo.com.tr” Gold ve Silver ödülleri almaya hak kazandı. 

Şeker GYO sitesinin de değerlendirmeye alındığı, dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında bulunan Muse Creative Awards’un jürisinde, Head of User Experience of Huawei Sebastiano Boni, Associate Creative Director of MullenLowe Renato Barreto ve Marketing Manager of Facebook Min Lu gibi sektörün önde gelen profesyonelleri yer aldı. 

Şeker GYO web sitesi “www.sekergyo.com.tr”; yaratıcılık, tasarım, kullanıcı deneyimi ve etkin iletişim anlayışı yönüyle incelenen yüzlerce site arasından Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde de Silver Winner ödüllerine layık görüldü. 

Adobe Authorized Affiliate programına dahil Muse Creative Awards’da ödül alan www.sekergyo.com.tr’nin tasarım ve kullanıcı deneyimi Reklam5 tarafından geliştirildi. Site, tüm çözünürlük ve cihazlarda benzer kullanıcı deneyimini yaşatmayı hedefleyen responsive yapıda tasarlandı. Kullanıcılara sunulan tüm finansal bilgilerin görselleştirilerek site üzerinde okunabilirliğinin arttırılması hedeflendi. .NET MVC ile geliştirilmiş CIQRA CMS altyapısı ile hem içeriğin hem de kullanıcılardan gelen form dönüşlerinin kolaylıkla yönetilebilmesi sağlandı. Uçtan uca tasarlanmış kullanıcı deneyimi ise kullanıcıların site üzerinde hedefledikleri bir noktaya en basit şekilde erişmelerini sağlıyor.

Dünyada saygın bir yeri olan ve bu yıl projeleriyle yarışmaya katılan; Subaru USA, Burberry Beauty, Hyundai, Jo Malone London, Oreo, CVS, Clinique Laboratories gibi markalar da çeşitli kategorilerde ödüle layık görüldüler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.