Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Başkanı İstifa Etti

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Başkanı İstifa Etti

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi yönetim kurulu başkanı Memnune Bahçivan görevinden istifa ettiğini duyurdu. ŞPO İzmir şubesinin yeni başkanı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

A+A-

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu'nda kan değişikliği oldu. Bir yıl önce başkan seçilen Memnune Bahçivan, özel nedenlerle başkanlık görevinden ayrıldığını, bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Yönetim Kurulu'nun kendi içinden bir başkan belirlediğini ancak yeni başkanın, birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulacağını belirten Memnune Bahçivan, şunları söyledi:

BAŞKANLIK İÇİN UYGUN BİRİ DEĞİLİM

"Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla aramda en küçük bir sorun dahi yok. Bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya devam edeceğim. Özel sebeplerden dolayı başkanlık görevinden ayrılmak istedim ve ayrıldım. Arkadaşlarım, bu talebimi olgunlukla karşılandı. Göreve gelirken de başkanlığı isteyerek gelmemiştim. Bunu herkes biliyor. Seçimden bu yana bir yıl geçti. Ben açıkçası başkan için uygun biri değilim. Bu bir samimi itiraftır. Bir yılı geçirdik ve başkanlık görevini bir başka arkadaşım yürütecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.