Sasalı'da 194 Hektarlık Alanın İmar Sorunu Çözüldü

Sasalı'da 194 Hektarlık Alanın İmar Sorunu Çözüldü

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Sasalı'da 194 hektarlık alanın imar sorununun çözüldüğünü ve tapuların dağıtılmaya başlandığını söyledi. Gümrükçü; Harmandalı, Balatçık ve Köyiçi'nde de önemli mesafe kaydedildiğini söyledi.

A+A-

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Sasalı Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır beklediği imar müjdesini verdi. 194 hektarlık alanda titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde 105 adet taşınmaza ait tapular mülk sahiplerine teslim edildi. Yapılan çalışmalar kapsamında 77 hektarlık alan da çeşitli hizmet kollarında kullanılmak üzere kamuya kazandırıldı.

GÜMRÜKÇÜ: İMAR SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

İmar uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçü, “Göreve geldiğimizde Çiğli’nin imar ve çarpık kentleşmeden kaynaklı vatandaşlarımızın yaşantısını temelden etkileyen önemli sorunları vardı. Aciliyet durumuna göre bir program oluşturduk ve sorunları tek tek ele aldık. Harmandalı bölgesi, Köyiçi ve Balatçık Mahallesi’nde önemli mesafe kat ettik. İzmir Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde Güzeltepe’de gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Son olarak da Sasalı Mahallemizdeki imar sorununu çözüme kavuşturduk. Mülk sahiplerine tapularını teslim ettik. İlçemiz için hayırlı olsun. İmar ve kentsel dönüşüm çalışmalarımızın devam ettiği diğer mahallelerle ilgili mutlu haberleri de kısa süre içerisinde vereceğiz. Titizlikle çalışarak Çiğli’yi sorunlarla anılmaktan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.