Sancaktepe Pandemi Hastanesi'nde Viko İmzası

Sancaktepe Pandemi Hastanesi'nde Viko İmzası

Sancaktepe’de 70 bin metre karesi kapalı alan olmak üzere toplamda 184 bin metre kare alana kurulan ve geçtiğimiz günlerde açılan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi’nde Panasonic Life Solutions Türkiye de VİKO imzalı ürünleri ile yer aldı.

A+A-

Panasonic Life Solutions Türkiye ürünleri, büyük projelerde de sıklıkla tercih ediliyor. İstanbul Sancaktepe’de 70 bin metre karesi kapalı alan olmak üzere toplamda 184 bin metre kare alana kurulan ve geçtiğimiz günlerde açılan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi’nde Panasonic Life Solutions Türkiye de VİKO imzalı ürünleri ile yer aldı. Kuruluşun VİKO marka Karre serisi elektrik anahtarı ve prizleri ile yine VİKO kaçak akım algılama rölesi ve otomatları, projenin yüksek standartlarını tamamladı.

Ameliyathaneleri, MR odaları, triyaj odaları, laboratuvarlar, anjiyo, ultrason, çamaşırhane, yemekhane gibi bir hastanede bulunması gereken son teknoloji bütün imkanların bulunduğu Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi, tam teşekküllü bir hastane alt yapısına sahip. Projede kullanılan VİKO marka Karre serisi elektrik anahtarları ve prizler, abartısız şıklık kavramını kendi tarzında yorumlayan beyaz renkleriyle de dikkat çekiyor. Bütün renkleri içerisinde barındıran, saflığın ve temizliğin de simgesi olan beyazın, huzur ve güven verdiği ifade ediliyor. Karre serileri; güvenli kullanıma sahip, tasarruf ve enerji verimliliği için çalışan seçenekleriyle hemen her noktada çözüm üretiyor. VİKO marka alçak gerilim şalt ürünleri de projeye güven katıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.